Dnes již není žádným tajemstvím, že moderátorka Adéla Gondíková (41) a herec Jiří Langmajer (48) tvoří zamilovaný pár. Po čtyřech letech se jejich tutlaný vztah veřejně potvrdil a dvojice spolu spokojeně žije v Adélině domě. Jenomže mezi Gondíkovou a Langmajerem stojí ještě jeden muž!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
beladona
no já si nic utírat nehodlám,páč k tomu není žádný opodstatněný důvod,a že si fandím,ano trpím zdravým sebevědomím,což ty o sobě nemůžeš říci,narodila jsi se pod stolem a tam i taky zůstaneš
natírání se z tvé strany nekoná a ani konat nebude,máš smůlu,jinak ararat je ještě navíc posvátná hora...
araratko, nemá to hlavu ni patu a jsi i senilní.
Araratem se moc neoháněj.Tobě Noe dupne na prsty .Si fakt myslíš, že by dopustil, aby něco takovýho přežilo?
senilní jsi proto, že jsme horu/vulkán Ararat spolu důůůkladně rozebíraly.Mám paměť !!!To víš, holt proti tobě zachovalá, mladá a schopná
a teď nezlob, padám do fitka nemám čas na blboviny
jsi cvok, proč bych se jako měla chlubit fitkem?
hele , ty sis od oxallis půjčila výraz
cit.: .." to se chlubíš nebo stěžuješ ."
pamatuju si to, protože se mi to líbilo a zařadila jsem to do svého slovníku.
Tobě to říkám proto, žes ses tady nesmyslně kvůli
" půjčování "výrazů navážela do oxallis.
(Řekla jsem ti - mám vynikající paměť)
beladona..beladona proč se hádáš?jsi směšná figurka,nežer to tak jinak se z toho zblázníš,jinak to oxallis přebrala ode mně a to mě těší,že se ti to líbí,ale pořád čekám kdy mi to natřeš,jak jsi slibovala,že jsi silná,prozatím opak je ve tvém případě opak..možná tím že chodíš do fitka a cítíš se silná...a víš že já ti to přeji..je to legrace musím se smát tvé naivitě..tak pokračuj