Kate Middleton (32) zažívá náročné období. Zatímco se Británie tetelí v očekávání narození dalšího královského potomka, sama vévodkyně z Cambridge musí trpět den za dnem a čekat, kdy už to skončí. Silné nevolnosti, které Charlesova Camilla označila za výmysly, aby se Kate vyhnula veřejným povinnostem, si vybraly svou daň a v minulém týdnu podle všeho nastávající dvojnásobná maminka skončila v nemocnici!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pokud vím psali o 75 kg těsně před porodem. Však byla taky kulatá. Ale ty se ji snžíš hanit, kde se dá. Kate je fakt OK a její máma je báječná ženská. Vím to, protože můj strýc bydlel v jejich sousedství a já tam jezdila. Oni se ted ale odstěhovali kousek dál.
Matyldo ty mi připadáš že máš taky anorexii,když ti Kate přijde OK..nejde o to co čtem,stačí vidět fotky..pokuď nejsou upravené,tak je skutečně už vyhublá..tak jako nikdy dřív před svatbou nebyla..myslím pár let před svatbou..měla širší obličej i tělo..
Co to tady plácáte? Čtete i seriozní zahraniční časopisy nebo jen bulvá alá AHA a Globe? Kate má 59 - 61 kg při 175 cm. Je štíhlá, ale není nějaká hubená jako třeba Letizia ze Španělska, ta je vyzáblá. Kate je OK.
Tak Kate má 178 až 180 cm a seriozní zdroj uvedl,že před svatbou měla 58 kil,ale do svatby zhubla na 50..a teď nevypadá že by byla o moc tlustší než na svatbě..
Musela hubnout do svatebních šatů a následky má dodnes..zničenou plodnost,nutnost podstupovat umělé oplodnění..a k tomu už zřejmě není schopna začít normálně jíst..
Ty píšeš jen nesmysly. Kate rodila sama, žádné umělé oplodnění nebylo, žádná náhradní matka. Bože to se psalo i o Dianě a Letizii, nějací idioti prostě nemají co na práci než škodit. Jsou to většinou odpůrci monarchie a socky a vy jim tady na to vletíte. Tohle rozšiřuje Mandat a Erene/FranckaJagrova/, známé drbny, které věří vše co největší bulvární hnůj Globe napíše.
Bože to jsou názory jak od ***. Kolik žen i dětí zemřelo na těch polích. To, že zvrací je vlastně kladný úkaz toho, že je vše vpořádku. Matky, které nezvrací, mají narušené hormony. Jsou ženy, teré mají obrovské problémy a jsou jiné co je nemají. Kate je má, přejme ji, aby ji potíže brzy přestaly a ne o ni psát jak nějaké lůze. Styd´te se.