Konec Babici na Nově! Připomeňte si jeho 10 nejlepších hlášek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konec Babici na Nově! Připomeňte si jeho 10 nejlepších hlášek!

U televizní plotny dovařil. Dobroty kuchtíka Jiřího Babici (53) na Nově končí, televize na jeho vaření nemá dostatek peněz. „Náklady na pořad byly pokryty z devadesáti procent, a to asi nestačí,“ komentuje situaci jeho manažer Jan Lacina.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jardavozembouchak
13. 09. 2020 11:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

camse
09. 08. 2014 12:05

***, velmi spolehlivé info

www.ca­meso­.web­node­.cz

mrdounberlusconi
08. 08. 2014 14:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mazanykralicek
08. 08. 2014 13:53

No vidíte a udržel se tam v TV neuvěřitelných 6 let

britva
08. 08. 2014 09:53

já vařit neumím, takže každej kdo to umí, tak je u mě borec. a Babica to očividně uměl

drakoska11
08. 08. 2014 10:00

A podle čeho tak soudíte? ..tedy jestli se smím ptát?

dandova
08. 08. 2014 11:16

trkic
08. 08. 2014 08:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

dandova
08. 08. 2014 08:58

Ale jenom z těch zelenejch, aby to mělo grády.

kiwi65
08. 08. 2014 08:47

Hurá konečně konec největšího prznitele jídla

drakoska11
08. 08. 2014 08:50

dandova
08. 08. 2014 08:59

drakoska11
08. 08. 2014 08:37

Pořadů o vaření je dost (možná až moc). Vařím ráda a tak jsem se podívala na několik dílů každého z nich.
Každý z kuchařů má svůj osobitý projev, protože kdyby mluvili všichni stejně, nikdo by si je nepamatoval..To je logické. Většina z nich také umí vařit a jejich recepty a rady je možné použít.
Láďa Hruška má levné, jednoduché recepty, které jde až na výjimky (recepty s kuřecími kůžemi) akceptovat.
Kluci v akci (Filip Sajler a Ondřej Slanina) zase vsadili na shaw a tématické menu. I jejich recepty (i když pracnější a někdy i finančně náročnější) lze s úspěchem použít.
Zdeněk Polraich si vytvořil image "drsňáka"..Nemyslím si, že by byl hulvát. Jeho pořady většinou nejsou typické předávání receptů, ale spíš poukazují na hrůzy v kuchyních restaurací, které ho samy požádaly o pomoc.
Další je Radek kašpárek. I on používá velmi osobitý projev. I jeho recepty jsou - stejně jako u "kluků" náročnější časově i finančně, ale výsledek je vždycky (stejně jako u Z.Polreicha) lákavě upravený.
Všichni výše zmínění mají jedno společné - umí vařit a jejich recepty jsou jasné a pokud je člověk dodrží, výsledek musí být vždy totožný.
A nakonec pan Babica. Jeho recepty mají také své specifikum - všechno lze nahradit čímkoliv jiným a případně i vynechat. Když to přeženu - jdete dělat hrachovou polévku: "pokud nemáte hrách, dejte tam čočku a nebo třeba fazole,," Výsledek jeho snažení vypadá většinou stejně neupraveně jako pan Babica sám

poletucha
08. 08. 2014 15:09

No on "velkej sef" je na tom s vlastnim designem taky krapitko na stiru­...te­plac­ky,vy­taha­na tricka.. Ovsem kdyz zacne ochutnavat tak to je jen pro silne zaludky..mluvi s plnou hubou,jidlo mu pada ven,nebo ho dokonce plive! To je pane uroven

dandova
08. 08. 2014 08:09

Jednou vidět na zkoušku stačilo - pár minut.

drakoska11
08. 08. 2014 08:38

smazan_20150109
09. 08. 2014 13:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

evicka55
08. 08. 2014 07:30

Škoda,ráda jsem se na jeho pořad dívala.Asi televize dává přednost hulvátům.To je dneska prim.

drakoska11
08. 08. 2014 08:38

dandova
08. 08. 2014 08:57

Za prvé - sám formát pořadu je drsný. Za druhé - když přijdu do zas...né kuchyně, určitě neřeknu "Oh, je zde lehce nečisto".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.