Kouření v restauracích by mohlo být zakázáno od ledna 2016 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kouření v restauracích by mohlo být zakázáno od ledna 2016

Kouření v restauracích by mohlo být v Česku zakázáno od ledna 2016, stejně jako prodej tabáku a alkoholu v automatech či na internetu. Restaurace by musely nabízet jeden nápoj bez alkoholu levnější než stejně velký alkoholický nápoj. Mohla by to být třeba kohoutková voda, kterou už teď třetina restaurací v nabídce má.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

slavibor
30. 07. 2014 12:00

Jsem proti neustálým nařízením, stále novým předpisům, normám, zákazům, příkazům. Nechápu smysl těchto hádek a diskuzí na téma kuřáci-nekuřáci. Legislativa jasně říká, že provozovatelé musí oddělit kuřácké a nekuřácké prostory. Tak v čem je problém? Kuřák si jde do kuřáckého, nekuřák do nekuřáckého.

1pravda1
30. 07. 2014 10:58

Tak sakra snad chráníme zdraví nekuřáků před požitky kuřáků!!! Nejedná se jen o hospody čtvrté kategorie ale i o různé kluby, bary atd. Spousta mladých nekuřáků je dneska alergiků a když se chtějí pobavit, tak musí čuchat smrady ostatních kuřáků a ještě přijít domů, kde se snaží dodržovat protialergická opatření ve smradlavém oblečení. Neříkejte, že nekuřák a alergik je méně než kuřák a má sedět doma!!! Když nechráníme zdraví personálu a zdravých dospělých, začněme alespoň pro naše děti. Dokonce i někteří kuřáci jsou rádi, říkají, nemůže se kouřit, tak nekouřím, spousta z nich chce přestat kouřit.

prroud
30. 07. 2014 08:12

Mam mnohem lepsi napad! Koureni neni takovej hnus jako chlast,ZAKAZTE ALKOHOL! Uplne! S omezenim koureni tim padem budou hospody naprosto zbytecny,udelejte jen jidelny a tatove se zase zacnou starat o svy rodiny,lidi zacnou hodnotne zit ........ jenze o to nemaji elity ve skutecnosti vubec zajem,naopak tyhle divny veci podporujou,zdravej clovek na kterym nevydelaj jim zatracene smrdi,proto podporujou chlas­t,pro­misku­itu,­rozvo­dy, a skryte drogy,­teplou­se,ne­moci a valky!

eisenbieger
30. 07. 2014 06:14

koureni zakazat , ty zacouzeny pajzly zavrit ....potahnout muzou jit ven ale neumim si predstavit jit nekam jist a coudi mi tam soused

prroud
30. 07. 2014 07:55

Souhlasim s tebou,ale nevim,jestli je tohle reseni z obchodniho hlediska,opicime se po Americe s kravinama,to nam jde,poradny veci jaksi ignorujeme,i v tom jsme experti.Polovinu hospod tedy zavreme a nebude treba ani delsi otviraci doba,protoze tam stamgasti po vecerech bez cigara sedet nebudou a litat na kazdy cigo ven a zpatky jak cviceny opice taky nebudou,to se radeji sejdou u nekteryho z nich,pivko si koupej pres den v marketu a budou mit svatej klid.Zustane jen kseft z jidel,no potes vidle

prroud
30. 07. 2014 07:59

Dalsi odvetvi podnikani v Cechach v haji,jsem zvedavej jaky bude pokra­cova­ni..­....­...uz ted zijou lidi na dluh a postupne padaji na tlamy,a to uz jsme absolutne nesobestacny prakticky ve vsem,vsechno se dovazi a domaci vyroba je paradoxne tak draha ze si ji muzou dovolit jen nekteri.A porad si chrochtame a delame ze je vsechno v poradku,v tech hromadach bezcennyho,ale znackovyho pozlatka ze "zapadu".

prroud
30. 07. 2014 08:01

Uz vim proc se nam brani po vzoru Ameriky se ozbrojit a chranit si svy zdravi,zivoty a majetky,protoze s tak idiotskym saskarskym protektoratem vedenym vlastizradcema by slavna "radobyvlada" musela zacit makat v zajmu naroda,takhle se nemusej bat panackovat a krast..........

prroud
30. 07. 2014 09:59

V poradny restauraci je jidelna od lokalu oddelena,nekouri se v ni.Ale hospoda je proste hospoda.Misto zakazu bych naridil jen mit jidelnu a viditelne oznacenou prichozim.Najis se a kdyz chces hulit,musis do lokalu......

prroud
30. 07. 2014 10:06

Nebo uplne obracene,mozna lepsi,restaurace a hospody nekuracky,ale s mistnosti pro kuraky extra.Ovsem pak nevim kde si zakouri personal,neni to vlastne diskriminujici?!

prroud
30. 07. 2014 10:07

Jinak je dokazany a je to skutecnost,ze takzvany "pasivni" koureni a jeho skodlivost je naprosta volovina! Ovsem neprijemny nekurakum to je,to je neoddiskutovatelnej fakt.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.