Myšlenky na odchod za svou milovanou Ivetou Bartošovou (†48) sužují Josefa Rychtáře (56) každým dnem. Svým pondělním úprkem k železničním kolejím v pražské Uhříněvsi, kde zpěvačka 29. dubna tragicky zahynula, vyděsil vdovec kamaráda Standu natolik, že zalarmoval policii i záchranku!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Přidávám nápad na nový scénář:
Standa: "Pepo, co budeme dělat s tím křížem?"
Pepa: "Víš co, přivaž mě na něj, aby si národ uvědomil, jaký jsem mučedník za Ivetu. A zavolej záchranku a všechny média, že mně chceš zachránit život, protože se už dožaduji i hřebů."
Standa. "Jo, jo, ale tak dlouhý hřeby tady v baráku nemáš."
Vše je jen divadlo,čekají ho soudy,tak se stále velmi trapně snaží přesvědčit národ,jaký je to chudáček vdovec,žalem zlomený....ty jeho sms vlastnímu synovi vypovídají o jeho skutečné povaze,je to jen odpad,hnus,vůbec se IB nedivím,že už neměla sil s tímto monstrem žít,to se nedalo ani s alkoholem a práškama....její utrpení jsme viděli v její tváři při poslední procházce u rybníka,ani se na něj už nemohla podívat!!!!
Jednou v Uhřiněvsi.
Pepa: Stando co budem dnes dělat? Nudím se.
Standa: Budem chlastat.
Pepa: No nemáme za co.Hele!Pujdu na koleje jako umřít,ty zavolej poldy a záchranku.
Standa: No ty wole,budou chechtáky,brnknu do Blesku,Novinkám a Nově.
Pepa: Jo,ale pohni,ne že dojdeš pozdě,ať si se všema tam než nějakej pojede,víš že se vlaků bojím. ;
Protože Rychtař tam neměl sebou osobního fotografa jen zvukařa.To jsou fotky ,když Iuveta se položila na koleje a Rychtář tam šel udělat divadelní výstup.
Doufám,že ho zavřou do blázince,.Je sám sobě nebezpečný. nebo taky další Rychtářův herecký výstup.Jestli ho nedají na léčení na psychiatrii tak to bude zase Rychtářova blamáž.Panebože co to je za vola ten Standa?
I zvukař typu Standy může být vůl.Jsem zvědav kdo bude ty zbytečné výjezdy první pomoci platit. Blíží se soud s exmanželkou Rychtáře.Tak musí něco zvukař dělat.Ještě bych se zeptal čí zvukař to je?Rychtářův?
I za života Ivetky,bylo napsáno o Rychtářovi,jak vždy chtěl být středem pozornosti.A proto se drze vecpal do televze,vždycky když byl pořad s Ivetkou.Přitom to měl být pořad v rozhovoru s Ivetkou a né s Rychtářem.Nyní, určitě byli domluvení se Standou,aby se zase mediálně ukázal magor.Už by ho neměli zveřejňovat,ale konečně navždy zavřít,ať má spravedlnost zase plus u lidí.Ivetka svojí smrtí k jeho narozeninám,poslala tím i zprávu o vztahu s Rychtářem.Nervově nemocný člověk,to nemohl nekonečně vydržet s takovým despotem Rychtářem.