Bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) včera opustil na několik měsíců Česko. Prý je tu poté, co odevzdal Ivetinu závěť, pro něj příliš horká půda a Josef Rychtář (56) by si s ním mohl chtít vážně promluvit. Vše kvůli listině formátu A3, kterou měla napsat zpěvačka minulé léto a která je opatřená nadpisem ZÁVĚŤ.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nech to na právnících .Ty si s tim poradí líp jako ty tady . On se neuklidil.On odjel na dovolenou.On na rozdíl od tebe na tu dovolenou má.Ty akorát dřepíš na bulváru a bliješ tady nesmysly.Bude ti to stačít tady blít na rodinu Bartošovou a Štajdlovou do vánoc a pak jim dáš pokoj?
PROČ neustále reaguješ na mé psaní??? Už ti to píšu asi týden ty tu plkáš takové hovadiny že zůstává rozum stát - neboj se oni si ti právníci poradí i bez tebe MĚ VYNECH ty PŘETHDÍLO a on jel na dovolenou -já ti řeknu kam jel- UTEKL nakydá ti do hlavy lejna a má strach že ho budou nahánět - on má na dovolenou - chceš půjčit??? v červnu jezdí ti chudáci když to koupí se slevou a kde já sedím je má věc - když máš na to lidi
Dobry))) jen at tahne hnusak. Preji vse Arturovi. Snad je to pravda. Ten sedivy blbec si nic z jejiho majetku nezaslouzi. Uz si na jejim jmenu nakradl dost. A balit si nic nemusi, naPankraci mundur dostane.
Štaidl může být gentleman jak chce, ale Pepa nejspíš dobrovolně nepůjde!
Bylo by fajn, kdyby odchod Pepy Rychtáře někdo zaznamenal kamerou, ať si Pepa ještě jednou tu svou "slávu" užije!!!!!!
A taky proč by Štaidl utrácel prachy, když si ty videofilmaře a zmetky z ochranky najme Rychtář sám pro srovnání, jak potupné to bylo, když ho z vily vyváděli a jak slavné to bude, až ho do ní budou uvádět zpátky!