Detaily o závěti Ivety Bartošové: Co tam Iveta napsala a co na to řekl Štaidl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Detaily o závěti Ivety Bartošové: Co tam Iveta napsala a co na to řekl Štaidl?

Bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) včera opustil na několik měsíců Česko. Prý je tu poté, co odevzdal Ivetinu závěť, pro něj příliš horká půda a Josef Rychtář (56) by si s ním mohl chtít vážně promluvit. Vše kvůli listině formátu A3, kterou měla napsat zpěvačka minulé léto a která je opatřená nadpisem ZÁVĚŤ.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

repelos
04. 06. 2014 08:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

repelos
04. 06. 2014 08:48

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

repelos
04. 06. 2014 08:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

charmed18
03. 06. 2014 18:59

kecy, kecy, kecy.... závěť bez notáře by byla platná jen kdyby ji podepsala před dvěma svědky, ti by to muslei podepsat taky...a ještě umět česky... i kdyby v tom šupleti něco bylo, tak je to nanic

blu55
03. 06. 2014 11:47

Co se tady v komentarich resi!?
Ubehl vice jak mesic od Ivetiny smrti a vice se komentuje o jeji pozustalisti, viz. zivotni pojistka, dedicka prava! Kde je ona?

Zajima nekoho, jak zila a s kym zila??? Copak videonahravky, skryte kamery, odposlouchane hovory a hlavne prodavani informaci o Ivete nestaci!? Kdo manipuluje cely cas media a celou verejnost! Kdo chce po cely cas svoje alibi! Kdo se zivil a zije z Ivety (i po jeji smrti)!? Ze Rychtar jako aktivni informant a hlavne jako hlavni osoba v pripade Ivety udajne "sebevrazdy" hraje, to je viditelne a denne se i dovidame nova a nova svedectvi, nove informace ze zivota Ivety!

Ale jeji rychla smrt neni doposud vysetrena! A Rychtar si pohodlne se svymi "kumpany" a spoluviniky uziva a bydli v Ivetinym, Arturovym dome! Kde bere tu drzost a jistotu, se stale predvadet a prezentovat pred kamerou a davat informace pro media, ktera ho tak dobre financuji a kryji!?
PS: Udrzovat Ivetu permanentne pod praskama, ani sama zrejme nevedela co bere, kolik toho bere a prezentovat ji jako neschopnou a nesobestacnou mediim, jen aby Rychtar mel nad ni volnou ruku! To je na "chladek", celozivotni! Omezovani osobni svobody a odepirani lekarske pece a lekarskeho dozoru, pod domnenkou, ze je vse vporadku, jak Rychtar prezentoval do medii a pres telefon jejim bliznim! Ublizovani na tele, viz. tresna oznameni od Ivety na Rychtare, ktera musela pod jeho dohledem a natlakem stahnout! To vse i vice je dostatecny dukaz toho, ze Rychtar je vinny na smrti Ivety! A zrejme nema svedomi a hleda nove alibi, aby se nestal pres jeho "snahu" prece jenom vinnym!!!
Hlavnim jeho motivem jsou penize, Ivety penize! Moc brzy ho vse zajimalo, pred svatbou, po svatbe a pred jeji smrti a po smrti..!
Proc by ji tak sledoval a kontroloval jeji finance! Iveta ho zrejme nejajimala!
Iveta se ho bala! Bala se o sebe a o sveho syna! A Rychtar vyuzival a manipuloval jeji psychiku, jeji cely zdravot

gabcakovamatinka
03. 06. 2014 13:23

Si uvědom že to všechno píše bulvár, který tím žije, překrucuje a manipuluje mnohé skutečnosti a proto nevěřím každému plku aháku. Iveta byla psychicky nemocná a prášky svým spusobem potřebovala aby mohla jakž takž fungovat, protože zřejmě nechtěla jít do léčebny. Myšlenkové pochody člověka v psychoze jsou rozporuplné a proto všechna Ivetiny tvrzení je potřeba pečlivě prověrit a ne kdákat ruzná obvinění ale bez dukazu. Ty nahrávky o ničem nevypovídají, nejsou prukazné a ty vide? Myslíte to jako tackající se Iveta sedá k Remešové do auta a tam blábolí že ,,bez Pepana se ji uleví,,? Dejte to na posouzení psychiatrovi a zistíte, že tohle tvrzení muže byt i výsledkem bludu vzhledem k jejímu stavu v jakém byla. problém zástancu Ivety je že neberou v uvahu její stav kdy ruzná vyhlášení dávala. Psychotik v akutní fázy není schopen dělat objektivní rozhodnutí, je narušená emocionalita a sociální vztahy. Proto není možné každé tvrzení IB brát 100% vážně, jenom takové na které su objektivní dukazy. Ne tvrzení založeno na ,,blízká přítelkyně,, povídala. Ještě že tyhle případy řeší odborníci z řad medicíny, práva a policie a ne sfanatizovaného davu co zhltne každou návnadu od Novotného týmu.

franta15
03. 06. 2014 09:04

Co se děje je divné, pořád čteme nesrovnatelosti v tom co dělá Rychtář, ale vypadá to že i když si lidé přejí aby někdo proti němu zakročil, nic se neděje. Rychtář má na Policii velmi dobré kontakty a přátele a ti pracují na tom, aby se mu zato že nic neudělal pro Ivetinu záchranu stalo. On je zodpovědný za její smrt anebo ji dokonce přímo k ní dohnal. Ivetina rodina mlčí a nic proti němu nepodniká a vypadá to tak, že Rychtář dosáhne svého, sebrat Arturovi jeho dědictví. Rodina z Frenštátu je stejně jako po celou dobu pasivní, jako by ji ani teď na ničem nezáleželo a Štaidl je to samé. Policie měla ještě před pohřbem vyšetřovat kdo je zodpovědný za to co se stalo anebo kdo ji k tomu co udělala "přinutil". Rodino, vzpamatujte se, než bude pozdě!!! Arture, bojuj proti Rychtářovi, jde o tvoji milovanou maminku, Štaidl o tebe nestojí, ale ty musíš bránit její památku, i když ještě nejsi dospělý.

gabcakovamatinka
02. 06. 2014 18:56

Zase další Martucciho kachna. Do itálie prišla pochcaná a blábolící a za cca tři dni jí zasvítilo a sepsala závěť, který čistou náhodou našla paní hraběnka, že? Ale ať....za pár dnu se nic převratného nedovíme jak nám martucci slibuje, ale budiž.

poesje
03. 06. 2014 11:48

Možná je to jen kachna, ale určitě kachna, která hnula Pepinovi žlučí . Martucci si třeba říká, že když je policie i soudy na darebáka krátká, tak mu aspoň tímto způsobí trochu bolení hlavy..

jenda_benda
02. 06. 2014 15:03

Nehádejte se, vám z toho dědictví stejně nic nekápne!
Navíc Pepek se teď vytasil s tím, že Iveta zároveň s předmanželskou smlouvou sepsala závěť novou. Pokud je to pravda, pak ta psaná před ní, pozbývá platnosti!!!!!!

kores
02. 06. 2014 15:07

A ani nemusí díkybohu. Nic mi do toho není, jen jsem sepsal fakta a s.ere mě, že novináři plodí další kauzu i když de facto žádná neexistuje. Arturovi bych přál, aby nějaké dědictví po mámě dostal, bohužel, nic z toho nebude.

1pravda1
02. 06. 2014 15:24

Rychtář ukázal dopis na rozloučenou, obraz na rozloučenou - že by neukázal závěť jistě psanou v jeho prospěch Myslím, že žádnou závěť nemá, jen chce naštvat Martucciho.

jenda_benda
02. 06. 2014 17:02

Však píšu "pokud je to pravda" !! Taky nedělám unáhlené závěry. Ale závěť mohla být zabavena policií, stejně jako dopis na rozloučenou. Ten taky neukázal!!! (nemyslím ten s dopsaným datem)

valyka
02. 06. 2014 17:25

Zavet byla u te notarky, ktera by ji mela dat k dispozici pri dedickem pojednavani. Nemelo by uz byt?

jenda_benda
02. 06. 2014 19:42

Jasně, myslel jsem kopii závěti, co mívá člověk doma.

rentierskej
03. 06. 2014 00:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rentierskej
03. 06. 2014 00:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

arimi
03. 06. 2014 00:57

udrzujme tedy nadale paniku, mozná rychta vytáhne ze šuflíků i to, co nechtel... treba i ivetin denníček

valyka
03. 06. 2014 07:12

No to bude doba

foxlova
02. 06. 2014 20:01

teď, na to myslím...ale je vidět, že stále má potřebu se něčím obhajovat...ten má černý svědomí jako bota. Za chvíli budeme svědky jak si bude sypat popel na hlavu...že neměl být na ní takový a takový, že ji měl dát léčit....viď Trychtýři, že už na tuhle metodu myslíš... jak se vykroutit, pod tíhou těch důkazů, za co si inkasoval kačky.Cítíš sám, že z toho Ti už nepomůže ani ten super kámoš Standa...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.