Měla strach překročit práh vlastního domu! A ještě víc se Iveta Bartošová (†48) bála Josefa Rychtáře (56). Redakci Nedělního Aha! oslovil Daniel (35), který se rozhodl osvětlit, proč zpěvačka spáchala sebevraždu skokem pod vlak. Prý tuší, proč to udělala. A hlásí se policistům jako svědek!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
,,chlast,, také kupujeme, sem tam pivko, víno...k posezení s práteli....ale nemaskujeme se parukou, nezvoníme si sami u domu a neoblejzáme ho....IB už měla stihomam....Sousedi ať si myslí co chtějí, my si také myslíme co chceme. Tohle rádoby svědectví je o ničem, vypovídá jenom o tom, že stav IB zašel moc daleko, to že chodila kupovat víno je Rychtářova vina? Prostě byla závislá...chtěla to maskovat. Ať je jí zem lehká.
Lidi, vy jste fakt partička kočovných mongolů! Jaký ona měla těžký život?byla obdarována mnoha dary- že v dětství nebylo vše ok? Ale kolik lidi prožilo détství v koncentracním táboŕe, byli sirotci atd.,a žili pak dlouhý,spokojený život! Ona vzala Štaidla jeho ženě, pak mu zahýbala s kde kým,pila jak duha,zobala jak o závod a líná byla jako veš. Vyděláno měla,tak proč padala do dluhů? Milencú se u nícvystřidalo na tucty a spolupracovníků taky.,Byla sobec a chorobně ráda byla vždy středem pozornosti.,O syna se nestarala, měla mu zdravě vařit a chodit s ním béhat,aby se mu děti nesmáli!Ješte chudák musel vidét v telce a bulváru ten jeji nechutný život! Měla prosperujíci cukrárnu, měla občas zazpívat na plese a žit normálně, jako polovina populace.,Ve svém dúsledku zas zbaběle utekla od problémů a ublížila rodině a Arturovi.Rychtáre odvedla od rodiny a pak si na nějvstežovala.Husa, ale už ji tu nesvatořečte, Rip a vénujte se své rodině,sobě a svécprosperitě.
Bum-bác-bum-.Rychtáŕ byl samozřejmě vypocítavý, ale troska IB tyhle typy přitahovala. Dokonce pŕeji Pomejemu, i když taky takový budižkníčema, že se trochu postavil na nohy a má rodinu. IB měla vše a ničeho si nevážila. Jak jsem uváděla, neni pro ní omluva, jen tady 85 procent "ctenářů" vidi jejich už nezpívající idol jako andílka, kterého zabil Rychta! Divim se, že on to přežil vedle ni- má levé kšefty a už z jeho tváŕe vidím rok špatně fungující slinivku. Dal si někdo z Vas otázku, kdo by chtěl Bartošovou za dceru, matku, manželku či kolegyni? Takže u vyčůraného Rychtáre, ať je to jak je to, byla to i výdrž a statečnost.
zcásti souhlas, ale ta statecnost??? slinivka mozna taky spatne funguje, ale vis ty, co ho to stalo, nez ji uhnal k oltári????? z toho by kazdy zmagoril a cukalo mu koutkama nez se po praskach v káve dostanes do jemu vyhovujíciho stavu trva taky nejakou dobu, uz jen z toho musel mit nervy dobre v háji... protoze odhadnou tu správnou vrazednou kombinaci prasky chlast dá dost práce, aby mu neskolabovala doma tyden po svatbe... to by bylo dost okate... ale sedm mesícu po svatbe a pri jeji zavislosti, to uz jde... ano mas pravdu, vytrpel si ten pepan dost, nez ji dostal na ty koleje...to mas svatou pravdu... chudak pepan, musel uklizet jeji zvratky vy jste noumové teda... charakter jak prase, ksicht jak prase, udavac na pohled, zlodejina mu kouká z ocí a vy tu chudaka litujete, jak po ni musel uklizet... mne je uz taky na zvraceni z techto reakcí artur by pri tom grazlovi stejne, kdyby ho nechali s nim bydlet...
já uz jen z toho videa jak berusku dzambulku vysvobozoval z toho zamku videla jak mu macura pretal plany a jak mu slo o ivetiny prachy... zlaticko berusko vysvobodim te
tak tohle ani agatha nevymyslí....
on ji mel uz tehdy tak dobre rozpracovanou a nasazenou na jeho léčbu, ze musel vztekem zešílet, kdyz mu ji macura odvezl... proto ty abstaky a zmatenost u ivety... trochu dost o tom vím, co udela s lidma nahle odebrani psychofarmak, diky me práci a zvlast tech pofidernych a pozbíranych nekde od prekupníku... mohli to byt drogy, mohl to byt pervitin, mohlo to byt vsechno dohromady... chlast je jedna vec, ale iveta byla ocividne zdrogovana jak prase a ani macura nevedel, s cím vsím ma do cineni, proto ty abstaky... ja bych jen rada uz konecne slysela, jak se tohleto rozuzluje a jestli uz konecne policie ma nejake vysledky... protoze fakt mi leze na nervy i kdyz to nemusim cist, jak lidi reagují, a podle mne z vetsiho procenta uplne mimo mísu....
Ty jsi husa, posvícenská. Kramného jsi také označila za vraha . To je zase špíny na Ivetu, a div ne svatořečení Rychtáře, tak si ho vezmi k sobě domů a uvidíme, jak si povedeš pod jeho nadvládou .
tím jsem vlastne chtela rict, ze kdyz ctu rychtovy komenty tady na diskuzich, na arturovu adresu a vidim tam tu prísernou nenavist a vztek na toho kluka a urazky a nadavky, tak me napada fakt jen to, ze on ji arturem vydiral... a tohle uz nemusela holka prenest pres srdce...