Měla strach překročit práh vlastního domu! A ještě víc se Iveta Bartošová (†48) bála Josefa Rychtáře (56). Redakci Nedělního Aha! oslovil Daniel (35), který se rozhodl osvětlit, proč zpěvačka spáchala sebevraždu skokem pod vlak. Prý tuší, proč to udělala. A hlásí se policistům jako svědek!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Máte obě asi pravdu, souhlasím s vámi, ale na druhou stranu - ona si toho Rychtáře vybrala sama, dokonce ho přebrala ženě, která jí poskytla střechu nad hlavou, a rozbila do té doby (zřejmě) fungující rodinu. Bylo to její vlastní rozhodnutí žít s touto kreaturou, takže za následky je odpovědná ona sama.
nevim proc, ale od jeji smrti mne napada stale souvis s arturem... ona na nem visela a jako závislá mela trochu skreslene predstavy o realite... myslim, ze ji rychtar vydíral i arturem, ci podobne jako ten její prodej na organy, jí vsugeroval neco negativního ohledne syna... spolu s tema psychofarmakama co jí dával do jídla a kafe nemohla odporovat... byla celkem v jeho moci... a kdyz se podívame na celou rychtarovic sebranku, tak je to jasne jak facka, do jakou rukou se holka odevzdala... kdysi jsem videla film shining, s jackem nicholsonem, myslím, ze rychtare by nedokazal v jeho dábelske zlobe zahrat ani sam nicholson... z rychtare mi beha mraz po zadech, nemuzu si pomoct, jeho ksicht vzbuzuje obavy o vlastní bezpecnost... a prej vlastnik bezpecnostni agentury..,.. horor... uz i mne je jasne, ze policie nad nim drzí ochrannou ruku... jsou v tom prachy...
Ale vždyť je to pravda,pila celé roky,byla i v léčebně v Kroměříži.Žít s Rychtářem muselo být depreso,ale pila už dávno před ním,buďme zase objektivní.