Vdovec Josef Rychtář se po maratonu předvádění po smrti své manželky držel celý pondělní den v ústraní. Před pohřbem se dokonce nechal krýt deštníky od ochranky. Jaké má plány s tělem a věcmi své ženy však prozradil.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jooo - ne s nim, ale v ty truhle lezela jeji dcera a segra - ne nejaky idiot Peeepa - srraaaat na nej - a s ni se meli dojit rozloucit - naposledy - je jejich blizka pribuzna - to je ostuda a cynismus....srat na idiota Pepu - to je psychopat , ale dite a segra je rodina, neeeee nejakej deeebil Peeepa..
Já, jako matka bych se zachovala stejně, i kdyby mi to srdce rvalo ! Pohřeb v režii chlapa, o kterém bych byla přesvědčená, že mi zabil dceru bych rozhodně nevydýchala. Určitě se rodina sešla a společně se s Ivetou soukromě, v tichosti rozloučila. Né, jako to hovado primitivní.
prave opacne - mohla bych ho o s r AT - IDIOTA- ALE MOJE DITE BY MI BYLO vsechno - ne pritomnost nejakyho idiota ,,,,sorry, nepritomnost jeji bliskych jse neda omluvit - je to ostuda, cynismus,nic vic- nejaky pridlbjel Pepa by mi nedokazal prokazit mou ucast na posledni ceste s milovanym ditetem - hanba, Vam , kvazi maminko -Svatavo...modlete se, za svuj velikej hrich - je mi s vas na grc .....
Tak nějak nevím , ještě neproběhlo dědické řízení nejsou i osobní věci člověka součástí dědictví ??? Jak dloho bude ještě trvat,než tam někdo vpálí a vymění konečně zámky ???
Jako kdyby nestačilo, že Ivetin dům i po pohřbu posloužil jako ubytovna pro jeho rodinu a známé.
A dnes tam mají popohřební mejdan. A do toho Iveta v urně mezi nima....