Vdovec Josef Rychtář se po maratonu předvádění po smrti své manželky držel celý pondělní den v ústraní. Před pohřbem se dokonce nechal krýt deštníky od ochranky. Jaké má plány s tělem a věcmi své ženy však prozradil.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Neblbni, Rychtář tam nic pálit nebude. A víš,že bych si typla,že Rychtář koukal i na to,jak tam Ivetu šoupli? Je to ú*chyl a foto možná poskytl jeho dvorní fotograf.
Né, věřím tomu, že on to opravdu neprodá, tím zase ale jenom dokazuje, že chtěl Ivetu jen a pouze pro sebe a že nestrpí, aby z ní a na ní měl kdokoliv památku. TO JE NEJVĚTŠÍ STÁDIUM UZURPÁTORSTVÍ !!! Pamatujete, jak jí asi před měsícem, dlouho nikdo neviděl a když se ho novináři na ní ptali, tak jim řekl, že ji zabil a zakopal na zahradě. A za týden už to byla vlastně pravda, tem musí viset ! SKETÍNO !!
Uzurpátor. Kolikrát v životě už jsem se s takovým manipulátorem setkala. Zpočátku se nezdá, ale vždycky jsem měla dost sil se takové sv.ni postavit. Mně se chce normálně brečet, on jí k dokonání té sebevraždy dohnal. Happy birthday Rychtář!
Jsem chlap a taky pořád brečím. Vždycky si představím, jak se asi cítila, když šla pomalu k trati a loučila se se životem... a jsem v (_!_) !!!!!!
A když jsem ji viděl v té poslední reportáži....
Copak nikdo neviděl, jak je na tom??????!!!!!!!
bylo na ni vidět, že očima prosí o pomoc, ale bála se to říct nahlas a nikdo to nepoznal, ten kdo ten poslední rozhovor točil to měl vycítit, jenže každý jsme hrdinové po boji
take jsem to videla zaprve ,velkou bolest, ne fizickou a ty prosici oci, celou noc jsem nespala a rikala jsem si, Ivetka ,to uz vzdala, ten gauner ji znicil, malem zabil, to nebyla Iveta, to byla hracka v jeho rukou , v rukou vraha RYCHTAREA SPOL
videla taky brecela ,na ty jeji smutne oci nikdy nezapomenu a take si ji porad predstavuji, jak tak v klidu, ze vsim smirena ,daleko od toho mucitele , asi byla v ten cas stastna a odhodlana ke vsemu, aby mela ,zase ten svuj vytouzeny klid a mir, v te jeji usouzene dusicce, urcite, v tu dobu byla stastna a nic necitila jen klid a mir