Svědectví ženy, která byla s Bartošovou v léčebně: Z toho mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Svědectví ženy, která byla s Bartošovou v léčebně: Z toho mrazí!

Jenom málokdy se zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) dostalo ze strany jejích blízkých profesionální pomoci. Velký kus práce odvedla bývalá hospodyně Golda a Jan Saavedra, kterým se podařilo dostat zpěvačku na léčení. Zde je svědectví žena, která absolvovala léčení s Ivetou.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

marcela47
10. 05. 2014 21:34

Neustálé se hodně píše, že Ivata chlastala., velmi by mě zajímalo kdo jí však tento alkohol kupoval, když neměla vůbec své finance pod kontrolou. Kdyby si alkohol kupovala sama určitě by se již ozval nějaký obchodník kde nakupovala. Dle mého názoru vše bylo v réžii Rychtáře a ten do ní alkohol naléval jak se mu chtělo a pak jako cvičenou opičku jí předhazoval bulváru a pak inkasoval další finance..

janka174
10. 05. 2014 19:28

Golda byla jednou z prvních blízkých lidí, která Ivetu podrazila tím nejzákeřnějším způsobem. Od té doby se datují výpady médií proti Ivetě. Golda tu lavinu spustila a ještě o tom napsala knížku. Spratek Novotný se doslova a do písmene přiznal k účasti na sebevraždě Ivety, když ve Slovenském časopise prohlásil, že se rozhodli zabít Ivetu. Co k tomu dodat?

sugarbitter
09. 05. 2014 14:35

Říkám své dceři, že je nutné umět s léakři komunikovat, a s amozřejmě nejen s nimi. Když se sejde špatný lékař a špatně komunikující / či nemyslící/ pacient, tak taková návštěva, ke které bývá dotyčný donucen okolím, začíná a konči pozdravem. Dopadne to samozřejmě špatně vždy pro tu slabší stranu, a to je v tomto příípadě pacient. Onna to někdy doplatí i životem.

jenda_benda
09. 05. 2014 13:53

Paní Ľubě nejspíš došly prachy na bobule. Asi si myslela, že to zůstane na slovensku .
Kdyby byla s Ivetou v léčebně, znala by její diagnozu a nemlela by nesmysly. Ve skupině se o tom běžně mluví. Je to forma terapie.
Iveta nikdy opravdové deprese neměla!!!!!!! Měla stavy úzkosti a strachu!!!!!! A na ty bohužel psychiatři dodnes dávají antidepresiva, což je špatná léčba. Sama Iveta jednou v dost otevřeném rozhovoru potvrdila, že dlouhá léta zbytečně brala antidepresiva. Přitom tyto stavy se řeší anxiolytiky. Ty jsou ale ještě víc návykové a jejich užívání není úplně bezpečné. Proto je nechce nikdo předepisovat.
Na druhou stranu, pokud se léčíte léky, které nezabírají, jak mají, nutí vás to zvedat dávky, nebo hledat jiné alternativy.
A na rozdíl od depresí, na úzkosti alkohol opravdu zabírá.
O to víc je mi Ivety líto. I kdyby ji odvezli na odvykačku, nic by se nevyřešilo. Jen by si pročistila tělo, nic víc. Jsou svědci na to, že R. jí nějaké léky sypal do kafe, a že ona je brát nechtěla. A i v obchodě mu rozmlouvala nákup alkoholu, ale on o tom nechtěl ani slyšet. To jen dokazuje, že Iveta se z toho snažila vyškrábat, ale někomu její stavy vyhovovaly.
Přesto upozorňuju, že Ivetiny stavy jsou mylně označovány jako deprese!!! Při stavech úzkosti a strachu má člověk vůli žít. Naopak má často o svůj život strach. O sebevraždě sice může mluvit, ale to v souvislosti s tím, že si uvědomuje, že by se zbavil těchto stavů a měl klid. Ale neudělá to. O to častěji může konat tzv. demonstračky, když má pocit, že jinak není možné okolí přimět k pomoci.

matylda-rut
09. 05. 2014 21:55

Ty jseš jako zabedněnej. Iveta se nechtěla léčit, jak ti to mají všichni ještě napsat, aby jsi to konečně pochopil. Nechtěla, každou léčbu přerušila, páč jí ty cucíky byly důležitější. Tak nepiš voloviny, ani ztráta syna nic nezměnila. Iveta bulela, všichni byli za její stav zodpovědni, jen ona sama nikdy. Kuwa kolik jí bylo? Ve 48 letech se chovala jako malej, trucovitej harant. Lhala všem a hlavně sobě. Ona nebyla závislá, nééééééééééééééé a jak byla, bez alkoholu a prášků a dalších zakázaných látek nebyla schopna vylézt před dům.

karolinak
09. 05. 2014 10:48

Zasáhlo mě to a plakala, kdyz se to stalo...v Uhrinevsi pracuji.Milovala jsem ji jako malá holka.Rychtar to co předvádí je jasný strašny.Určitě jí velmi miloval,sloužil jí a taky i usurpoval pro sebe.Musím nerada přiznat,že Iveta je však nejvíce vinna- ona odmítala léčby,doktory.Měla socíální fobii.Na léčení byla,přesto dál pila...řešila bulvár a při tom bez něho nedokázala žít.Kde jste tedy byli všichni její zachranci?..Když jsem ji viděla po smrti v posledním rozhovoru ve VIP byla pod vlivem léků nebo alkoholu. Kdo ji pomohl? Nikdo, ona prostě nechtěla.A není to ted má momentální úvaha.Macura ji pomocenou s bulvarem taha po Italii a zachraňuje.Když já budu v depce a v těle mám 3 promile..tak budu plakat též...a třeba i vyhrožovat jak jsou na mě všichni zlý.Iveta sebevraždy páchala s každým chlapem.Psychicky na tom byla jako kdyby měla biopol­.poruc­hu.Na­hoře a dole.A kdo těžkou depresy neprožil,ten nemůže vůbec tušit...A proto nikoho nesoudím.Bohužel poslední hulvát užnikdy nebude mít krásne narozeniny)))A boží mlýny melou...Iveto myslíme na tebe

hromosvody
09. 05. 2014 10:40

PŘÍSPĚVEK k fafynce, která zpívala 3 oříšky před vilou IB :
... a příští týden přijede tato podivná dáma obarvená na blond, v patách Macura s obrovským křížem, nahý do půli těla, bude se očistně bičovat a provolávat : ZÁÁÁZRAK - VZKŘÍSIL JSEM IVETU ... !!! IN NOMINNE PATRIS !!!
Tady od těch bulvárních šaškáren po celou dobu občasného šmírování čekám zase jenom šaškárny ...

mdada49
09. 05. 2014 14:00

Já bych to spíš tipovala takto: do roka a do dne bude tato kreatura po boku Rychty, mluvit nesouvisle, po každém slově bude házet psí oči po svém páníčkovi, jo a namalovaná bude také jeho rukou. Iveta mu malovala obrazy, on jí maloval obličej, nutno tedy dodat, že příšerně a občas jí zmaloval i hubu.

lukas.cz
09. 05. 2014 18:00

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

alexa-lexa
09. 05. 2014 09:27

Japome- si normální??? Jí ublížil bulvár?? A kdo jí do toho bulváru pořád cpal a ukazoval jí jako cvičenou opici??Jen to bezpáteřní ho*vado,který si říká milující manžel!!! Jak by se tobě líbilo,kdyby tě někdo zavíral před lidma,který by ti chtěli pomoct??Nedovolil jí nic,nedovedl ji k doktorovi a ty jeho kecy,že nechtěla,že měla z nich fóbii,to je lež. Jenže on moc dobře věděl,že pokud by ji dovedl na léčení,že by ho pak vykopla i s tím jeho ušatcem a ostatrníma kumpánama!!! Pokud by se ti mělo tohle líbit a jeho chování tady omlouváš,tak si stejný magor jako je Rychty. A ten kdo by měl Ivetu nechat v klidu odpočívat je právě on. Jenže tohle HOVADO umí jen dělat divadlo pro bulvár a jak je na tobě vidět,jsou i tací,co mu to divadlo "žerou"

sugarbitter
09. 05. 2014 14:38

Měla sama zájem, stejně tak i všichni ostatní. Jednou na to nadávlai, a podruhé jim sami telefonovali, když se něco dělo.

japome
09. 05. 2014 19:02

nehul to svinstvo blábolíš nesmysly co já vím , tak nejméně 14 partnerů se jí snažilo zachránit s nulovým efektem a pokud si chtěli zachovat zdravý rozum tak vzali včas kramle - můj názor se ti nemusí líbit a mě je to i jedno - ale 7 dní pořádat štvanici na člověka kterému nikdo ještě žádnou vinu nedokázal je ubohé a já s tím prostě nesouhlasím. Pokud je vinen ať je potrestán já se ho určitě nezastávám ale ctím presumpci neviny

matylda-rut
09. 05. 2014 22:00

Používali bulvár jak se jim to zlíbilo. To nezmění nic na tom, že Iveta už byla naprostá troska, když si Rychtu brala. Pak přišel krátký vzlet a po operaci zubů opět naprostý pád. A jak psal její kolega, zase začala pít, nejedla a lila do sebe jen kafe. Není divu, že hubla a měla nervy na dranc, byla psychicky nemocná. Bulvár musela používat, aby měla prachy, když nebyla schopna zpívat. Nevím jestli on ji všude cpal. Je to možný, jenže já bych na jeho místě nechtěla být.

wandzi
09. 05. 2014 09:01

Bulváru bych se nikdy nezastal, ale odmyslete si Ivetu Bartošovou jako zpěvačku, ale jako obyčejného člověka, několik rozvodů, všichni hlásí problém s prášky a alkoholem a pokud matku nedonutí léčit ani ztráta syna, pak je to prostě marný...bohužel v sobě nenašla sílu se léčit, všechno okolo vč. bulváru na to mělo vliv, ale zásadní je ten nemocný člověk, zda najde sílu k léčbě nebo k sebevraždě...

jenda_benda
09. 05. 2014 14:47

Ona se ale léčit chtěla. Ale nebylo jí to dovoleno!!!!!!

bibs_7
09. 05. 2014 18:37

http­://pras­k.no­va.cz­/cla­nek/no­vinky/­neses­triha­na-exkluzivni-zpoved-domenica-martucciho.html

japome
09. 05. 2014 19:05

ano asi 20 krát nic nedokončila sama podepisovala revers

japome
09. 05. 2014 19:04

moc pěkně a pravdivě napsáno pokud ani syn jí nestál za uzdravení nic jiného se nedalo čekat

londynskypes
10. 05. 2014 07:05

wandzi co meles byla vdana dvakrat za pomejeho a rychtu a rozvedena jednou

1pravda1
09. 05. 2014 08:57

Každý normální člověk, který viděl Ivetu v posledním rozhovoru vyhublou, zničenou věděl, že potřebuje pomoci, Rychtář čtyři dny předtím objevil dopis na rozloučenou, ale to bezcitné hovado místo pomoci tak jen napsal datum - aby měl alibi, že Iveta přemýšlela o sebevraždě dlouhodobě a nebylo to tím, že by ji ráno rozčílil. ON PROSTĚ NECHTĚL ABY SE LÉČILA, PROTOŽE BY HO PAK ZDRAVÁ A PO PSYCHOTERAPII MOHLA I SE SYNÁČKEM VYKOPNOUT! A sebral jí telefon, když někdo volal bral to on a sms psal za ní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.