Maminka Bartošové o Rychtářovi: Tohle může vdovce dostat do kriminálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 16. července 2025

Svátek slaví Luboš, zítra Martina

Maminka Bartošové o Rychtářovi: Tohle může vdovce dostat do kriminálu!

Tragická fraška kolem postavy Josefa Rychtáře (56) nabývá obludných rozměrů. Zasvěcení lidé z okolí Ivety Bartošové (†48)začali mluvit a majitele bezpečnostní agentury z Říčan nikdo moc nelituje. Celkový obrázek o něm se vykresluje ve velice chmurných souvislostech. A nyní promluvila i paní Svatava Bartošová a její sdělení působí doslova jako šok!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

gabcakovamatinka
05. 05. 2014 13:35

Kde byla její matinka když jí dcera potřebovala? To nesledovala média, nečetla noviny? Taky od ní odtáhla ruce pryč...jednou ji Iveta přijela domu navštívit a ani dveře ji neotevřela. Teďka bude špínu házet jenom kolem sebe. Věděla že Iveta se již několikrát pokusila o demonstrativní sebevraždu. Zničila se sama, nechtěla se léčit jenom se litovat....Štaidl ji nabízel splacení hypotéky a nechtěla. S nikým dlouhodobě nevydržela, na všechny nakonec nakydala....na Goldu, na Štaidla....

lillyli
05. 05. 2014 13:40

Ty jsi taky chytrolín...jednou jí dcera přijela navštívit poté, co na ni nakydala do bulváru...a v závěsu měla bulvární novináře. Mamimka pustila do baráku jen Ivetu, bulvár ne. Věděla dobře proč.

gabcakovamatinka
05. 05. 2014 13:58

Ta paní není tak stará, ani dementí aby dceru nemohla přijít navštívit....za měsíce co Ivetin stav nabíral na obrátkách jsem se nikde nedočetla, že by za ni přijela a zustala u ní nějaký čas, to by pisálkové jistě vyšťourali. Moje maminka byť chorá na srdce by za mnou přijela i na konec světa, kdyby mé viděla takhle zuboženou a to se ještě stará o nemocnou ségru a chodí si k duchodu přividělávat. Dítě je pro matku dítětem i když je mámě 70 a dceři 40....

borka30
05. 05. 2014 14:05

Třeba za ní byla, ale nevolala to do bulvaru, ani nevolala fotografy jako JR

borka30
05. 05. 2014 14:03

gabcakova ty jsi tam byla?? Píšeš nepodložené nesmysly.

gabcakovamatinka
05. 05. 2014 14:53

Byla jsem tam si tak jak jste tam byli vy když ,,ji Rychtář týral,,. Bulvár by jistě vyšťoural návštěvu matky u Ivety, zvlášť poslední rok co svým životem plnila stránky bulváru.Že jí Štaidl nabízel vyplacení domu není nesmysl. Že se Iveta již pár krát pokusila o sebevraždu taky není výmysl, tak co meleš? Tohle jsou fakty a né tvoje ,,možná tam byla,, A možná tam nebyla, protože každý svuj krok kdákala blesku protože jí za to platili. Z čeho by žili? NIkde nepracovali a ty její ,,koncerty,, více zrušené jako odkuňkané na plejbek. Být to moje dítě takhle zbídačené tak na nic nečekám a klepu na dveře. Ale teď je to jedno. Smutný konec talentované, pěkné ženy, kterou zničil chlast, prášky, neléčená psychoza a špatná rozhodnutí.

jankanezna
05. 05. 2014 15:18

lukas.cz
05. 05. 2014 20:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hgfcf
05. 05. 2014 13:31

Problém je v tom že dnešní rodiny nedrží už tolik při sobě jako možná dříve faktory jsou různé .
Ves svém životě sem se s tím setkal u světských kteří stále drží při sobě než běžné české rodiny a příbuzenstvo . Ze své zkušenosti také vím že člověku kolikrát pomůže cizí člověk než vlastní nejbližší tohle to mám potvrzeno několikrát a taky sem se rozhodl pokud bude někdo dědit po mně tak určitě jen ten který mně několikrát v životě pomohl a stále pomáhá .

lillyli
05. 05. 2014 13:43

V tomto případě byl problém Ivetina závislost na alkoholu a lécích. To vám řekne každý psycholog i o vlastním dítěti...nechte ho padnout na ústa, Nic jiného na ně neplatí. Obávám se, že to paní Bartošová nevydržela a stále se starala...proto s ní ta alkoholička tak zametala.

hgfcf
05. 05. 2014 13:31

Problém je v tom že dnešní rodiny nedrží už tolik při sobě jako možná dříve faktory jsou různé .
Ves svém životě sem se s tím setkal u světských kteří stále drží při sobě než běžné české rodiny a příbuzenstvo . Ze své zkušenosti také vím že člověku kolikrát pomůže cizí člověk než vlastní nejbližší tohle to mám potvrzeno několikrát a taky sem se rozhodl pokud bude někdo dědit po mně tak určitě jen ten který mně několikrát v životě pomohl a stále pomáhá .

jana
05. 05. 2014 13:20

Mne na tom dopise od zacatku nejak chybi osloveni Artura... Clovek, ktery pise posledni slova nekomu koho miluje, myslim si, ze ho oslovi, hlavne, kdyz prosi o odpusteni. To je velice osobni vzkaz a zadne osloveni tam neni...

andorea
05. 05. 2014 13:48

Souhlas. To chybějící oslovení mne taky zarazilo.

lena40
05. 05. 2014 13:10

Ano, v jedné cele Rychtář, v druhé Ivetina maminka. To ona před rokem slíbila Martuccimu, že mu pomůže zbavit Ivetu svéprávnosti a dostat ji na léčení. Nakonec neudělala vůbec nic a nechala ji Rychtářovi na krku s tím, že mu naprosto důvěřuje, že se o Ivetu postará. Tak se postaral.

lillyli
05. 05. 2014 13:14

A jak víš, že neudělala nic? Z bulváru? A zamýšlíš se vůbec nad tím, že už je to stará paní, navíc z venkova a díky Ivetě neměla rozhodně na růžích ustláno? Ona je ve věku, kdy by se Iveta měla starat o ni, ne naopak.

jankanezna
05. 05. 2014 15:24

presne

lukas.cz
05. 05. 2014 20:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fionora
05. 05. 2014 13:08

Nikdo se nedoví, jak to ve skutečnosti bylo. Je ale nabíledni, že po určité době se všech partnerů chtěla zbavit. Zřejmě v době, kdy přestali tolerovat alkohol a prášky.

1ivnz
05. 05. 2014 12:38

Iveta byla šílená už dávno před Rychtářem, páchala demonstrativní vraždy,zničila spoustu rodin a lidí co ji chtěli pomoci. Když sama pak zavolala kamarádku,aby ji zbavila Rychtáře, tak když přijela tak ji řekla,že ho miluje, opravdu opravdu ji nebylo pomoci. Rychtář je hajlz na entou,který toho všeho jen využil a myslel si,že na ni vydělá jako dalších ex. před ním,ale Rychtář byl největší hajlz všech hajzlů zákeř­ných,m­anipu­lárot, Iveta proti němu s tím opitým mozečkem neměla nejmenší šanci, Bohužel ji dořízl její mnoho let chorou větev.

hejhej
05. 05. 2014 12:50

1ivnz:

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.