Přesně podle očekávání. Reality show vyhrál vítěz první řady soutěže před osmi lety. Vladko Dobrovodský (35) potvrdil roli favorita, ale utrpení, kterému byl pobytem ve Vile podroben tentokrát nevynese ani těch proklamovaných pět milionů. Zato má Páju...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tak jo!!! ty klidně denně posílej DMS pro postižené děti...a pak se jdi podívat na paláce UNICEFU, jejich luxusní káry....a na ty chudáky děti- co jim z tvé DMS UNICEF dá max. 1 barel vody na týden... ---tak do toho!!! když jsi tak normální
no tady je ale ubozaku.vlado pracoval byl u more tam se valel s buznou..a vy blbeckove jste byly kde v pr..li--on si uzival a nepracoval ty hovadko cesky.-no tak si ho vem domu a uvidis jakej to bude dobrak..at ziji ubozaci
Kdo sledoval průběžné výsledky tak viděl, že tak jednoznačné vítězství to na začátku nebylo, Vlado vyhrál zaslouženě, bez něho mohli čtvrtou řadu zabalit. A můj názor, Vlado určitě toho předvedl více než ´Pavlína, která jen proplouvala a ze začátku se furt plazila po tom babochlapovi Mirce, z té jsem měla husí kůži i s tím její vyhlazeným copem, co si na něm tak zakládala
Pro závistivce - vy byste nepřáli výhru nikomu a on to někdo musel vyhrát
Já jsem spokojena a finále bylo super a Tereza P. úžasná moderátorka
Souhlasím, Tereza byla výborná. Té Pavlíně se také divím co na té Mirce má, vyjádřit se nikdy neuměla, jen pořád opakovala to je těžký a ta očpoulená pusa a ten její slovník hnus. Pavlína bez její přítomnosti už tak sprostá nebyla.