Vzteky bez sebe je zpěvák Karel Gott (74). Za jeho špatné duševní rozpoložení může saxofonista Felix Slováček (71). „Chová se jako nezodpovědný kok*t,“ vyšlo ze Slováčkových úst. Podle zdoje z TV Markíza, která rozhovor Slováčka se Sisou Sklovskou (40) na Slovensku natáčela, mluvil o Gottovi.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mistře,kdo pomlouvá druhé,ukazuje pouze svoji malost.Pokud s Vámi chce ta Siska ze Slovenska zpívat,má se Vás zeptat sama.Taky bych řekla,že Vás může urazit pouze inteligent,ale tím pan Slováček zřejmě dávno není.Inu střízlivý a nebo opilý je mi nepříjemný. Dívala jsem se na video,kde Siska Slováčkovi téměř leze do příklopce.Možná v návalu hormonů myslel na svého ***a a dalšího ze sebe udělal. Pokud toto čtete pane Slováčku,tak si sáhněte do svědomí a zamyslete se nad tím,kde byste byl bez mistra Gotta.
Gotta jsem nikdy moc nemusela, alemyslím si, že je to jeden z nejslušnějších známých osobností. Slováčka mám také docela ráda, ale jestli opravdu řekl, to co údajně řekl, tak je to pěknej blbec. Ožírat se má beze svědků a nebo s lidmi, kteří si ty jejich opilecké výroky nechají pro sebe.