Opět září láskou! Petra Janů (60) má nového milence, už několik týdnů randí s fešákem Danielem, který je o 25 let mladší než ona. „Ten vztah je ještě čerstvý, křehký a Daniel plachý,“ řekla trochu vyděšeně zpěvačka, která se s ním seznámila ješta za života svého manžela Michala Zelenky (†63). Ten zemřel krátce před Vánocemi 2011.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mám P.Janů celkem ráda,mám i velkou představivost,ale nemůžu se zbavit dojmu,že tam jde pouze o zviditelnění tohoto mladíka ,který by jí mohl dělat z fleku syna ...a je to i vidět ..stárnutí nezastavíš
Když si můžou Gottové, Horáčkové, Šípové, Jandové, Hapkové, Nedvědové......atd. brát za manželky vnučky a plodit s nimi pravnoučata, proč by se paní Janů nemohla přátelit s mladším mužem?!
Vase starosti a Rockefellerovi prachy bych chtel mit! .Vsak jim to kamaradstvi prece prejte.Ja mam Petru rad,bezva zpevacka,hodne nam dala,zaslouzi si trochu stesti.A klucina taky,proc ne,nic spatnyho mi neudelal
Nebudu říkat, že je to můj bratr To si o sobě myslí,že vypadá na 40 let či co , Většina lidí nemá o
25 let mladšího bratra ! Vypadá spíš jako její vnuk !
Jiná herečka si zas na stará kolena vzala gaye za manžela ! Třeba tohle bude podobný případ..chlapec jí bude doprovázet do společnosti a pak zdědí za odměnu její majetek,když ona nemá děti..jinak si myslím,že s ní nespí,tak nepište milence !
Kdybych v 60ti letech vypadala jako Petra, určitě bych taky nechtěla doma sedět a truchlit po manželovi. Myslím, že mu lásku projevovala celý život a tak teď má právo žít dál tak, jak jí vyhovuje. Pokud si troufne na mladšího chlapa, jedině dobře, sama omládne vedle něho a bude jí dobře. Petro, přeji jen vše dobré, mám Vás ráda!
Bože nedělejte z ní krasavici , to nikdy nebyla a vypadá tak jak vypadá, žádná sláva, A tak si říkám jak asi vypadáte vy , když k ní vzhlížíte jako dobře v 60ti vypadá ... dneska jsou ženský kočky ještě v 60 , když o sebe alespoň trochu dbají .. nazdar
To, že by si Petra našla partnera bych se nedivila....samotnému člověku je smutno, ale že bláznivě podlehla těm manýrům této doby najít si si "kolouška" o 25 let mladšího, tomu se tedy divím, myslela jsem že má více rozumu, no holt poplatně této době vzláště mezi celebritami - urvi co můžeš.