Až do svých osmačtyřiceti let žil Jan Dohnálek (58) z Prahy normálním životem. Pak ho skolila těžká mrtvice a měsíc byl v kómatu. Přežil! Teď pomáhá podobně postiženým lidem vrátit se znovu do života.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ahoj všichni, chci doporučit tuto nebankovní úvěrovou společnost každému, kdo potřebuje pro svou půjčku zajištěnou společnost, aby se obrátil na tuto společnost, jejich úvěrové podmínky jsou velmi přijatelné, dostal jsem půjčku 500 000 Kč schválenou za méně než pár hodin I požádal o úvěr, nabídka stále probíhá
kontaktujte je e-mailem: janakorinkova101@gmail.com
ahoj všichni, chci doporučit tuto nebankovní úvěrovou společnost každému, kdo potřebuje pro svou půjčku zajištěnou společnost, aby se obrátil na tuto společnost, jejich úvěrové podmínky jsou velmi přijatelné, dostal jsem půjčku 500 000 Kč schválenou za méně než pár hodin I požádal o úvěr, nabídka stále probíhá
Dobrý den, uvažujete o půjčce na zaplacení některých účtů nebo na pronájem bytu, máme pro vás nejlepší nabídku, naše služby jsou velmi spolehlivé, můžete mít půjčku od 10 000 Kč do 80 000 000 Kč s nízkou dostupnou sazbou, za více informace nás prosím kontaktujte na e-mailu: miloslava010@gmail.com