Každým dnem se má v knihkupectvích objevit »kontroverzní kniha« o životě Waldemara Matušky ((†76) napsána jeho ženou Olgou (65). Mají se v ní objevit detaily z Waldova a o některých z nich vdova promluvila už nyní.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Netuším, co má Matušková vydáním této knihy v úmyslu, protože po tolika letech to už zajímá (pokud vůbec) minimum lidí, ale jednoznačně, pokud se snažila zničit ty hezké vzpomínky na Waldu, tak to se jí jednoznačně daří. Už teď vím, že Matušku a celou jeho famíli nemusím a nezajímá mne naprosto nic o této rodině. Teď už při jménu Matuška mi tane na mysli pouze zbytečné kecy o minulosti té jeho ženské (chudák, kdyby věděl....).
ano, Matuška neměl nikdy emigropvat. Měl zůstat tam, kde ho lidi měli rádi a kde jim měl co říct a zazpívat. Sám žiji v USA skoro 30 let, ale já jsem tu dokázal v mém oboru uskutečnit mé sny a řádně je zpeněžit - tím zkvalitnit život mé rodiny. Walda měl svou cenu pro českého diváka, posluchače a ne Ameriku. Blechová ho přinutila k emigraci. Tím jeho zpěvácký život v podstatě skončil.
Chdák ženská, stáří se na ni podepisuje již nejen na vzhledu, ale také na rozumu. Prostě senilita na postupu, neuvážené činy a výroky = ženská přestává myslet. Koho zajímá, jak se Matuška rozešel s bráchou nebo co...? Je to děs, co může dneska vyjít knižně. Snad to lidi nebudou kupovat........