Dlouhé dny nedobrovolného pobytu Petra K. v Hurghadě mu nejenže utíkají pekelně pomalu, ale má je "zpestřené" opravdu ošklivými kratochvílemi. Na webu egyptských internetových novin se objevil článek zběžně informující o smrti Moniky (†36) a Klárky (†8)doplněný fotografií dvou mrtvých těl zakrytých průhlednou látkou...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Kdyby to bylo dítě, tak řeknu, je to nevděčný zmetek.
Zadarmo žije v hotelu, kde se o něj starají, jako když je na dovolené. Komunikuje s rodinou, dává rozhovory do novin, točí videa o své mrtvé rodině, jen aby dostal peníze.
Monika a její dcera Klárka jsou mrtvé, jak se může nazvat někoho, kdo na tom vydělává???????????????????
Hyena????????????????????????????,,,
Zvrhlík?????????????????????????????
Parazit????????????????????????????
===============================================
To by nemohl udělat milující otec a manžel!!!!!!!!!!!!!!
31.9. je z E. odvelen, tak nevidím důvod aby PK a jeho parta propadala takovéhle šílené hysterii. Nikdo PK nechce dohnat k sebevraždě, nikdo nic nezametá pod koberec. Je daná lhůta a ta bude dodržena, ať se to někomu líbí nebo ne a obviňovat vládu, konzulát a polici, že nikdo se o nic nestará a nedělá je zhovadilost. A nějaká petice je každému i mně jedno, něco jiného je u politického vězně, něco jiného je u jediného svědka dvojnásobné vraždy, navíc věrohodnost podpisů je nulová )) jen blázen se ohání 6000 lidí. Ty některé pseudopříspěvky jsou pořád kolem dokola. PK ví že se vrátí a tak mu někdo asi hloupě rad, aby začal vydírat svou smrtí, jinak nevím proč to dělá po 50 dnech nuceného pobytu... ne vězení jak píšou noviny a parta hic. Taky nevím, proč by měl někam utíkat, když je za měsíc doma, jemu tam nic nehrozí.... a jestli je vinen ať jde do vězení a je mi jedno jestli v E .nebo ČR.
Pane Kramný, nedělejte si nic z těch stupidních příspěvků na diskusích, píšou sem jen zamindrákovaný de.bilové. Důležité je, že vám věří 6 000 lidí, kteří podepsali petici. Držím Vám palce a věřím, že jste nevinný
Pane Kramný, nedělejte si nic z těch stupidních příspěvků na diskuzích, píšou sem jen zamindrákovaný de.bilové jako jsem já evalina. Důležité je, že vám nevěří zbytek chytrých lidí, kteří nepodepsali petici. Držím vám palce, abyste už konečně kápnul božskou, protože věřím, že jste vinný.
bohužel fotka je holek z česka, ta druhá postava je evidentně blonďaté dítě, zřejmě je foto děláno jinde než v pokoji K, postava klečící u těl je evidentně v šoku ze smrti těch žen, tento názor vyjádřil i dr. , který je pitval..