To je zase divadlo nacvičené Rychtářem,aby zdrhla.Divím se nemocnici,že ho tam pouští,vždyť ten psychouš není osoba blízká,.Ten Ivetu zastrašuje, ničí a opíjí.
Arture jsi slepý????Vrať mu to za mamku Ať má modřiny též.
Všichni můžou odjet na dovolenou. Teď Pepan na Nově řekl, že končí s podáváním informací. A zavedl ode dneška tvrdé embargo.
Tak si říkám, jestli se nedostal do prů***.
Nevím, proč mne naši novináři pořád musí krmit nějakou ožralkou Bartošovou. Zřejmě proto aby mi pořád připomínali, že téhle nezodpovědné osobě musím přispívat na její léčení o které ani nestojí.
a kde byl šílený pepa? počítám že bude zase urvaná klika, tentokrát v bohnicích. podle mne otřesný stav vypadá úplně jinak. takže je vidět, že se i. dává do kupky teda spíše že ji dávají do kupky odborníci. teď ještě uzdraví hlavu a duší a poslat pepana do ří.ti. ten teď nejspíš podává další trestní oznámení anebo plánuje další díl seriálu.
Detox jsem zažila dvakrát a není to"procházka růžovým sadem". Až druhá léčba pomohla. Nyní abstinuji 4.roky a jsem díky Bohnic šťastná a spokojená. Ovšem strašně důležité je doléčování na které chodím stejnou dobu abstinence. Ráda bych aby Iveta léčbu zvládla....ale
Poslouchala jsem-jak Pepan vyzvídal na I.B.- jak ji vlastně dostali do Bohnic. Způsob vyjadřování jednoznačně vyzněl-že nejdříve jí naučil co má říci a pak teprve spustil nahrávání. Je pochopitelné-že při tom kvantu sajrajtu-které do I.B. Pepan nacpal za ta léta-tak nějaká operační rána se nebude dobře hojit. Nyní by vše rádi na někoho to shodili-ale tento tah jim nevyšel. Uvidíme-jak vyjde další Pepanovo předsevzetí:neposkytovat již žádné info. Ale je dost možné-že se s ním přestává bavit jakýkoliv špitál a nebere jej jako blízkou osobu-takže se mu nebudou zpovídat-to ale jeho "výsost" nepřizná !
To byl stejně tah Pepana, aby jí dostal ze škaškecu. Bulovka potvrdila správný postup Thomayerovy nemocnice a vrátila ji tam, kam patří. Džambulka trpí krom alkoholismu také velkou sebelítostí. Ale s největší pravděpodobností jí jde o to, aby jí do běžné nemocnice Pepan propašoval čucíka.
Odvykání není příjemné. Bolesti břicha byla asi jenom hysterie. Jestli odvyká jenom z alkoholu, měla by mít nejhorší za sebou.
Pochybuji, že se z toho poučí, vždycky byla hloupá, nikdy neměla nadhled a vždycky byla zbabělá. Kdokoliv si sní něco začal, tak na to tvrdě doplatil.
Džambule, to bolení břicha jsou zaražený prdy ty voe, tak ta bude střídat jednu fakultní nemocnici za druhou. vlastním přičiněním totálně zdevastovaná z chlastu, by si měla platit veškerou léčbu sama !!!