Anglosaský lidový svátek Halloween, který připadl středeční večer, oslavila i moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová (36). Nejprve v televizi, kde měla službu, pak doma s manželem Karlem Gottem (73) a dcerkami Charlottkou (6) a Nellinkou (4).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zamýšlím se nad sebou a nezávidím. Jen mi dochází, ať Gottovka dělá dál produkční a neleze moderátorům "do zelí", když to neumí. Může dělat práci, která nesouvisí s TV obrazovkou.
představ si,že normální stará ženská,která nesnáší blbce,kteří pořád někoho kritizují a nařizují mu co má a co nemá dělat! Připadá mi to úchylné ! No a teď můžeš pokračovat v té své hitparádě invektiv!
Ona sem přece jen dala svůj názor na její moderování. Tak už to chodí, že když někdo veřejně vystupuje, lidi ho posuzují. Kdyby to byla herečka, tak na ni lidi nebudou chodit. Na tomhle je špatné, že je jakoby neodvolatelná. Místo z protekce je sviňa.
Vážená madam, hvězda v žádném případě nejsem!!! Možná se jmenujete Ivana Macháčková-Gottová, nebo jste její matka. V zaměstnání mám šéfy, kteří mi samozřejmě kdykoliv mohou nařídit, že půjdu od válu a budu dělat něco jiného, na to mají právo. Gottovka je vystudovaná zdravotnice, takže ne nadarmo se říká "Ševče drž se svého kopyta". Jinak asi nejste dost asertivní člověk pro vyjádření kritiky bez urážek, osočovat Vás nebudu.
Přesně tak,není člověk ten,co by se zavděčil lidem všem.Zoufalci,co zde na diskuzích jen vulgárně napadají a odsuzují druhé,jestlipak sami jsou bezchybní?Dle vulgarit a urážek,které se nestydí pod anonymními přezdívkami psát,jsou to jen zoufalci,léčící si takovým psaním své vlastní nedostatky.Ono je lehčí vidět chyby na druhých než na sobě,že?
Nic ve zlém, ale chodit do práce je jedna věc a druhá věc je dostat se z protekce na místo, pro které zjevně nemá předpoklady. A pokud má movitého manžela, co by nebyla s dětmi doma? Je to určitě lepší, se jim teď věnovat, než si platit chůvy. Šanci dostala a ukazuje se, že kde nic není...tam to nebude i kdyby to dělala jak chce dlouho. Komu to není shůry dáno, v apatyce talent nekoupí. Jinak mi připadá jako hodný člověk. Dětičky mají kouzelné a a Gott je už určitě doživotně věrný
je jedna z nejvetsich zlatokopek v Cechach...
lovila vsude mozne - i za oceanem, kdyz se "dilo" nepodarilo, tak se vratila, co ji zbyvalo, ze...?!!!
Nasledne dlouho uhanela zname tvare, nakonec hodila site na mistra a tak dlouho kula pikle, spradala plany a intriky, az slavik rezignoval a "dobrovolne" si ji vzal...
kuloary by mohli vypravet...
proc tuhle vymastenou babu - cpete lidem kazdy den pod nos, asi vime...
je to jednoduse jeji piiarko, velice pruhledna,
trapna, placena reklama...
street je trapná čím dál tím víc! Na Gottovou reaguje jako býk na červený hadr vždy a všude a tím jen ukazuje že ne Gottová,ale ona má sama se sebou velký problém! Je to zřejmě chudinka,které se nesplnil sen z dětství že bude úspěšná a krásná! Závist z ní kape z chudinky na kilometry a zřejmě vyhrála v lotynce patent na rozum a neumí ho používat! Já se skvěle nad její ubohostí bavím,neb jinou vypovídací hodnotu ty její nenávistné postřehy nemají!
No,tak v tom máš pravdu,že na tuto paní budu reagovat vždy,protože pokud někdo napíše takový elaborát o někom koho nezná a neví o něm zhola nic,tak tomu se říká že je zralý na psych. diagnózu,aneb srážka s blbcem a je to nejhorší co tě může potkat! Je to o tom,že když jí nemusí,tak jí nemusí a je to jen její věc,to jí nikdo nebere,ostatně z toho elaborátu nesmyslů to pochopí každý průměrně intelig. člověk. Jen to svědčí o tom,že je to jen a jen o závisti,protože o ničem jiném to není,street jí přece na ten její život nepřidává ani korunu,jen jí ho závidí,tak jí pomlouvá.Gottová jí ničím neubližuje,ona jí jenom irituje tím že je,že se má dobře a že street to nikdy mít nebude!