Hana Gregorová (60) se nedávno navezla do Jiřina Jiráskové (81), protože jako ředitelka vinohradského divadla ukončila předčasně kariéru jejího manžela Radoslava Brzobohatého (†79). Přestože se tomuto obvinění brání, ve své funkci byla postrachem všech herců.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
zdá se JEDNO !Paní Jirásková je stará dáma,spíše k politování .
Život mě,osobně "vyučil" v jednom - mstít se komukoliv nemá žádnou cenu;jedinci,který se totiž chce za něco "revanšovat" to v konečném důsledku,souhrnu NIC nepřinese - jediné,co má cenu je vnitřní mír,vyrovnanost a pochopení - platí to jaksi univerzálně,obecně ...
To je tvůj problém,že kolbenky melou z posledního a pouliční výbor se o svého soudruha nedokáže postarat Já kšefty mám a ještě mi to sakramentsky sype,trotle
To je právě ono - že pamatuje jen něco (nejlépe to, co se jí hodí do krámu ) Zbytek se jí asi postupně vypařil v četném alkoholovém rauši - obyvatelé "Čapajáku" a Kouřimské si jistě rádi připomenou Jiřinku i její "salónní" mluvu
Ale ok, je to stará dáma, necháme jí v klidu
Nemocna ??????????????????????? Huli cely zivot a chlastala jak duha.Je to bezcharakterni clovek.Jako herecka byla dobra,ale jako clovek nema zadnou cenu. FUJ!!!!!!!!!!!!!
Já si myslím, že se jí lidé báli.Měla zřejmě dlouhé prsty.Vždyť jen ten její kamaráčoft s Klausem.Já jí ráda nikdy neměla, odhadnu lidi, co v nich dříme.Jen ten její obličej, vždyť z něho to přímo čiší a bába s tím neudělá nic.To samé Bohdalka.Ta již má v obličeji křeč, kterou již ani jako hérečka neumí zakrýt.
Jirásková a Bohdalka jsou dobré hérečky. Stejnou komedii hrajou i s ostatními v reálném životě. Nic nedělají nadarmo a hlavně zadarmo.
Bohudík jim tu komedii všichni nežerou. Snad jim to boží mlýny spočtou.
všichni to vědí, měla hodně tvrdou ruku a různá její ne moc dobrá rozhodnutí nezasáhla jenom herce, ale i jiné umělecké profese. Přijde mi ale smutné, že nikdo (až na pár čestných výjimek) si to s ní nevyříkal tehdy, když byla při síle. O tisku nemluvím vůbec, žádný novinář o některých záležitostech ani nepípl... Teď, když je to stará paní nad hrobem, která se z divadla stáhla a moc síly na nějaké mediální přestřelky asi nemá, jsou všichni chytří, jak onen pověstnej generál po bitvě...