Urnu s ostatky svého manžela Radoslava Brzobohatého (†79) zatím rodina neuloží do žádného hrobu. Nasvědčují tomu informace, jež má deník Aha! k dispozici.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Popel z rakve? Pokud je člověk spálen, tak z něj prakticky nezbude nic, je to pouze symbol.
Nehledě, že ostatky se spalují, jeden za druhým a pak se do uren dá hrstka popele.
Mít doma popel z rakve a kdoví koho? To mi připadá absurdní. Pokud mi na nebožtíkovi záleží, tak si připlatím a dám do hrobu celého.
na tom nic divného, dělá to spousta lidí . Je to pořád lepší , než mít povinnost jí uložit na hřbitově, tak jak se to muselo za komoušů a ještě na to mít papír z MNV. Byl to její manžel , tak ať s urnou naloží tak jak se rodina rozhodla a basta ....a proto nejsou kritiky na její hlavu oprávněné ....
Ty máš svůj názor, a vypadá to, že jsi s nimi nejspíš žila, já mám svůj. Tomu se říká svoboda projevu a demokracie! A mimochodem, pokud někoho miluji, tak jsem mu věrná/věrný. A nezdravím na pohřbu jeho milenky. To jen k té velké lásce.
Každá s prominutím nanda se pasuje na národní vdovu a začne dělat s nebožtíkem kejkle - Veškrnovou s třemi urnami hned tak někdo netrumfne. Olinka Blechová byla v jejím hlubokém stínu, zato na Vÿšehradě. No a tahle celebrita....