Zpěvačka Iveta Bartošová (46) už rok žije bez syna Artura (15), kterého soud svěřil do péče otce Ladislava Štaidla (67). Jak se s tím srovnala a kdy přesně se s Arťou může stýkat? K velkému překvapení o tom podle jejích slov rozhoduje právě Arturův táta. Ten už také svému synátorovi zařídil vlastní byt, aby se v patnácti cítil více dospělý.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ta flundra lže až si věří!!!!!!!!!! To je drzost, ona ho všechno naučila, ona ho vypiplala, lae to, že se on staral o ní, když byla věčně na šrot, to už nepíše, a kolikpak na něj platí "milující maminka" o tom taky nikdy nemluvila, co???? A pročpak se o ní rok musel ten její Pepan starat, mýt jí a oblékat - snad nechce říct, že to bylo kvůli tomu jejímu nemocnýmu ramínku???? To tak velký kulový hofno, je permanentně na šrot, jsem jenom zvědavá, kdy od ní uteče i tenhle magor.Jen by mě docela zajímalo, kde bere prachy na ten chlast, takhleta mrcha se metanolem neotráví, co??
Štaidla nemusím, ale musí se mu nechat,že za rok dokázal s klukem více než ona za 14 let. A i když má v 15ti vlastní byt a zřejmě i domácnost, tak pod jeho kontrolou z nej bude samostatný šikovný kluk a chlap.
přesně má slova, pan Štaidl je frajer, že Artura vytáhl z těch s.r.a.č.e.k, kam ho dostala ta jeho "matka", je z něj chlap, držím mu palce do dalšího života, konečně je šťastnej, zaslouží si to po tom všem.
Samozřejmě, mám z toho radost. Hlavně mám ale radost z toho, že z něj vyrostl úžasný a samostatný chytrý kluk, který je velmi silná osobnost. Nechci se moc chválit, ale je to moje zásluha. To já jsem ho vypiplala! V podstatě během toho roku, kdy jsem byla závislá na Josefovi , který mě musel koupat a oblékat, bych se o Artura stejně nedokázala postarat. Měla jsem co dělat sama se sebou.“
chudák Bartošová! Je fakt úplně mimo. Ta ho vypiplala. Takové dětství hned tak skutečně někdo nemá. Vožraou mámu, která se pravidelně zasebevražďuje, spousty milujících strýčků. No je dobře že sice dost pozdě, ale přece se mu život srovnal díky otci. Kolik na něho maminka platí alimentů, to nikde nehlásá.