Mahulena Bočanová (45) vždy patřila mezi ty, kteří srší dobrou náladou a rozdávají úsměvy na všechny strany. Při velmi osobním rozhovoru pro Aha! však otevřela duši natolik, že se jí oči několikrát zalily slzami.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
asi jsi dost dobry pako ty.Kazdej rocic snad svoje dite miluje, at je jakekoliv.Marinka se tak narodila a nevim co stim ma spoleca zivotosprava.Je to hnus posmivat se detem, to svedci o tve inteligenci.FUJ
je vidět, že Mahu je přece jen trochu infantilní. Její představy jsou daleko od reality. Co měla, to hodně promrhala - mládí, krásu, talent? Ze všeho mi zbyla vzpomínka jen. Snad aspoň dostaví ten barák a bude mít střechu nad hlavou. A může si tam najít nějakýho mladýho zahradníka.
já Mahulenu taky moc nemusím, ale tenhle rozhovor se mi líbil, podle mě byl dost upřímný, nechápu proč jí za každou cenu musíte nadávat a pomlouvat, nikdo jí neznáte osobně, jen z toho co se o ní píše, ale to vůbec nemusí být pravda, nehledě na to, že je to dobrá herečka( a byla už od dětství) a v moderování Topstáru na ní ta zlatokopka pratyšovic V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEMÁ, Mahulena si vydělává sama a nespoléhá na nějkaého bohatého dědka jako mnoho ostatních, že?
Tak ja ji bohuzel znam. Nekolikrat jsem ji zazil pracovne a byl to horor.V soukromi je jak pubertacka.Staci se jen podivat na jeji facebook, co tam pise.
Ten rozhovor je povedený, Bočanová odpovídá upřímně a nenafoukaně. Proč by nemohla být pravda, co odpovídá? Závidíte jí, že má trochu víc peněz nebo co? Určitě má starosti jako každý z nás, je známá, tak ji zvou k rozhovorům.