Zpěvačka Iveta Bartošová (46) má za sebou sérii kolapsů a skandálů. Není to tak dávno, co si chtěla sama podřezat žíly. Teď jí budou muset do žil řezat odborníci. Viditelné křečové žíly (varixy) totiž nutně potřebují odbornou péči.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
EXMANŽELKA D.RYCHTÁŘOVÁ..V RŮŽOVÉM TRIKU A BLOND VLASECH VYPADÁ JAKO HOTOVÁ IVETKA BARTOŠOVÁ fotka je nahrána sem,než ji Darinka stáhne ze svého fb..
http://www.osobnosti.net/foto/jarmila-kratochvilova/114265-20120620152304.jpg
KAŽDÝ JE NĚJAK KŘEHJÝ, V NĚČEM ZRANITELNĚJŠÍ. I SILÁCI JAKO ŽELEZNÝ ZEKON..... VŠUCHNI MÁME SVOJE ZRANITELNÉ MÍSTO, SPÍŠE JICH JE I VÍCE. A VĚKEM SE VÍCE UKAZUJÍ. IVETA BY NEMUSELA NUTNĚ STÁLE NOSIT VYSOKÉ PODPATKY, SICE DĚLAJÍ HEZKJÍ NOHY, ALE TAKY JSEM TO VZDALA A NOSÍM POPHODLNÉ NA ŠIROKÉ PODEŠVI A TY ELEGANTNÍ JEN NĚKDY.ČÍM DŘÍVE NA TO PŘISTOUPÍ ,TÍM LÉPE. VYKAŠLA BYCH SE NA VŠECHNY ŽABOMYŠÍ VÁLKY, TATO SPOLEČNOST MÁ OPRAVDU VÁŽNÉ PROBLÉMY LIDI NĚKDY BOHHÍ O HOLOU EXISTENCI,JDY SE DOSTNOU DO SPOLRŮ SE SOUČASNÝMI CHRÁNĚNNÝMI. NEMÁTE OPAK MOC ŠANCE A PŘESTÁVÁTE SI PŘIAPDAT JAKO RVNOPRÁVNÝ OBČAN, A TO JE OPRAVDU DŮVDIO BÝT SMUTNÝ, TEN STAV SOUČASSNÝ STAV SPOLEČNSOTI. TI OBĚTNÍ BERÁNCI JAKO RATH A PARKANOVÁ NIC NEŘEŠÍ.JE TŘEBA OPRAVDOVÉHO PŘEKOPÁNÍ ZÁHONU, VYPLEVELIT HO A ZKUTIVOVAT, NESTAČÍ VYTRHNOUT/ABY SE NEŘEKLO/ SEM TAM NĚJAKÝ TEN PÝREK....JE TO JAKO VYPOŘÁDÁNÍS E S KOMUNISTY,KDYŽ ZAVŘELI STAČIČKOU BROŽOVOU.POLEDNOVOU, KTERÁ V TU DOBU TAKY JEN PŘIKYVOVALA A CELÉ TO TEDY CÍTÍ JEN JAKO KŘIVDU. dVĚ, TŘI JMÉNA, ABY SE NAKRMIL DAV OPRAVDU NESTAČÍ.ZPĚVÁCÍ BAVÍ NÁROD A TEN JE VDĚČNÝ ZA KAŽDÝ DOUŠEK VODY,PROTOŽE JE VE STAVU PACIENTA UPOUTANÉHO NA LŮŽKO . VŠAK OPRAVDU V RESÁLU HROZÍ.ŽE SCHOPNĚJŠÍ LÉKAŘI ODEJSOU ZA KOPEČKY...ZBUDOU NÁM PAK UŽ JEN TI BAVIČI.
To je tak těžký zákrok, že by Ivet nemohla "zpívat" dalších 10 let!! To si ani nikdo neumí představit...A k tomu to rok bolavé ramínko...no, pro umělkyni jejího formátu... tragédie
obavam se, ze zde by byl prubeh stejny, jako u beznadejnych pripadu. Pacient se otevre a pri seznani skutecnosti, ze operace je beznadejna, je opet uzavren. Jinak zdravim a vidim, ze evinka1111 stale kvoka (mela jsem ted 14 dni "Acko")
Anebo z chlastu.Alkoholem trpí cévy.A taky má na nohou modřiny ,visí jí kůže kolem kolen- to má z opakovaných liposukcí.No prostě hvězda,která je lenivá a neumí nic,jen kňourat.
ona kouří doutníky, chlastá a já nic takového a ty žíly mám také. Těžkou práci jsem nikdy nedělala. Lékař mi říká, že je to dědičné. Procházky, cvičení, masáže, mastičky a různé bylinné obklady, brát rutin jsem zkoušela a všechno na nic.