Když nemáte houby, dejte tam žampiony, když nemáte ani žampiony, nedávejte tam nic! Vzpomínáte na slavnou hlášku televizního kuchaře Jiřího Babici (50)? Aha! se ho v této souvislosti zeptalo, co tedy dát do jídla, když nikde nejsou k sehnání levná vejce.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Přesně tak. To je ta vypelichaná, šmajdavá a ukdákaná slepice, která má jméno hillarka, protože je ti strašně podobná. A vejce nesnáší, protože je frigidní a neplodná, proto tadky pořád kdáká. No, prostě celá jako ty.
Tak nevím, jestli bych si koupila sušená vejce. Zvlášť po tom, co uváděla média, že jsou dělaná ze zkažených vajec. Když on bude za chvíli problém koupit vejce a netrnout, aby také nebyla zkažená. Protože do vajec člověk nevidí. Jedině je snad zkusit mírně "prohrkat".Ale to se nebude zase líbit obchodníkům, až to takto budou lidé kontrolovat. Drahá vejce na odbyt nepůjdou, tak co s nimi budou dělat?
Je mi jasný, že se ho ptáte proto, že to je pro nás sranda číst ty jeho bláboly. On si ale myslí, že ho tu fakt někdo považuje za kuchaře. Instantní sušené vejce, fakt super. Babico, už někam zalez a uznej, že naše gastronomie potřebuje víc Pohlreichů a míň takových hovad jako jsi ty. Budu slavit, až konečně přestane matlat ty jeho blafy v bedně.