Šetřete ruce, kufr auta se odemkne sám! Otevřete si nohou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šetřete ruce, kufr auta se odemkne sám! Otevřete si nohou!

Vzpomeňte si, jak neskutečně otravné je, když si nesete nákup k autu, obě ruce máte plné igelitek a potřebujete si otevřít kufr. Je zima nebo po dešti a vy musíte položit nákup na střechu nebo do sněhu či bláta. V létě se zase pořádně zapotíte než najdete klíče a tašky vám popdají na chodník. Tak s tím vším je teď konec.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Lubica258
14. 06. 2020 06:48

Tak hlavně, aby se takhle pohodlně neotevřel i zlodějům . Já teda nemám problém s tím, že se nám kufr u auta sám neotevírá. Když mám plné ruce a potřebuji ho zavřít, tak si to buď položím na zem, nebo odnesu a pak se vrátím kufr zavřít. Klasické zamykání auta mi přijde bezpečnější. Sice nemáme žádné nové auto, ale člověk nikdy neví, na jaké budou mít zloději zálusk a nerad bych řešil jeho krádež. Auto proto odemykáme klasickým klíčem. Po Novém roce jsem si na klíč objednal nový obal z https://www.auto-klic24.cz/ , protože už na něm bylo vidět, jak je starý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.