Přísně tajná hostina po pohřbu Štěpánkovy ženy: Lidé nesměli na záchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přísně tajná hostina po pohřbu Štěpánkovy ženy: Lidé nesměli na záchod!

Petr Štěpánek (63) na pohřbu své ženy, režisérky Vlasty Janečkové (†77), zúročil své herecké schopnosti střídání naprosto protikladných emocí. Po smutečním obřadu se přesunuli do restaurace v centru Prahy, kde teprve začaly "manévry"...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

milrena
07. 03. 2012 08:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

janapi
07. 03. 2012 11:50

Nerozčilujte se nad blb*stí druhých. Petr se mohl klidně s manželkou rozvést(to by bylo zase sousto pro novináře), místo toho ji platil drahé léčení.A to, že našel spřízněnou duši ve Zlatě mu jen přeji. Každý máme svůj vkus a jak zorganizovat pohřeb rodinného příslušníka je jenom jeho věc! Určitě dal naší kultuře(i celá rodina Štěpánků)více-než nedávno zesnulý "dramatik"!Lepší strohý nápis-než lafety a lodě!

andrea68
11. 03. 2012 14:23

hillarka
07. 03. 2012 08:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

alexa-lexa
07. 03. 2012 08:05

Nedokážu pochopit tyto co píšou články!! Napadat tu člověka za to,že se rozbrečel na pohřbu vlastní ženy,za to,že nenapsal na stuhu věnce to co, by mu ti ubožáci tady chtěli diktovat,aby tam mělo podle nich být,že nepustil nikoho cizího na smuteční hostinu!!! Co jste to vy pisálci za idi-oty,že někoho soudíte a nazýváte jeho smutek divadlem!!! Nepustil ty vaše zvědavý čumáky kam byste chtěli slídit,tak je pro vás špatný!!!To Havlovka byla pro vás světice,že?? Pustila vás kam chtěla a tak jste tu slintali blahem a chválou!!!Jste u mě jen ubožáci a nic víc

lepabrena
07. 03. 2012 01:02

Mám stejný názor, jako Gabi50. Ten jsem včera napsala na článek zde v Aha a celý článek byl smazán včetně mého příspěvku. Ať žije svoboda slova a Aha provedení- jen tak dál! Kritika může být jen konstruktivní, že a nesmíme se dotknout soudruha Štěpánka- on by se zlobil- stejně jako psal včera deník Super- že Štěpánek po pohřbu slovně napadl novináře, kteří čekali venku- v průběhu obřadu z nich neměl nikdo dovnitř přístup. A neomlouvejte Štěpánka Havlem- Havel ani jednu ze svých manželek do blázince nestrčil, nevyužíval je, naopak se k nim choval jako grand a kromě toho s první manželkou Olgou měli volné manželství- i ona měla své přátele. Štěpánek je ošklivý starý dědek, který vypadá mnohem starší než na svých- letos- 65 let. To by ani tak nevadilo, jako to, že je to mizerný herec a jediná jeho pravdivá role byla mizerného básníka a herce, kterou měl v Třicet případů Majora Zemana- ten se taky vyšplhal- stejně jako Štěpánek- nahoru po zádech žen. Bez Janečkové by si ani neškrtl a svoji první manželku- Reginu Rázlovou si vzal též z prospěchu. I na internetu je na oficiálních stránkách, že se paní Janečková pokusila o sebevraždu až potom, co si našel po téměř 40 letém manželství Adamovskou. Toho využil a po pobytu v Bohnicích ji strčil do blázince, kde údajně spáchala sebevraždu. Neměli spolu děti. Tak si představujete, že se o vás nekdo postará? Je zajímavé, že než si ho našla Adamovská, o alkoholismu Janečkové nepadlo ani slovo. A že patří k sobě? Ale jděte- syn Adamovské by mohl být ne jeho vnuk, ale pravnuk- je trapný!

avina
06. 03. 2012 18:18

při louče­ní,pís­ní..­.pláč­.Diva­dlo na pokračování-expert Dáša Veš.
Věk,nemoc...bylo o ni postaráno.Vašíka měli v péči jeptišky a to nebyl...
Život jde dál-Petr a Zlata k sobě patří.A ty zprávy?!Úroveň autora bulvá­ru,po­loto­vání­...

va45
06. 03. 2012 16:55

koneckonců je to přece drbárna a bulvár.p.Štěpánek je slušný člověk.A nic divného na tom není,že na pořbu své ženy si poplakal.Zamyslel se někdo jak se těžko žije s alkoholikem a ktomu,že je to žena.Je zajímavé že p.Havlová nám předvedla komedii.,kterou by žádný dramatik nevymyslel a plno lidí vč.AHA ji litovali.Asi zapoměli,když zemřela Olga Havlová,tak Veškrnová byla dávno Havlovou milenkou,jen se o tom nesmělo psát.

jaselka
06. 03. 2012 17:25

Je to tak . P Štěpánek žil se svojí ženou spořádaně a dokud její pití nepřerostlo do těžké závislosti, staral se oni a ona možná o něho, jak se to u dvou milujících předpokládá. Teprve , když už to sám nezvládl umístil ji tam, kde věděl, že péči o ni zvládnou. Kolik dnešních manželství by takovou zátěž zvládlo?dnes se lidé opuoštějí, jakmile jim něco na druhém nejde pod nos, nehledí na city, nehledí na děti a jdou si za svým. Možná právě takoví p. Štěpánka odsuzují, protože chtějí ukázat, že v té mravní bídě nejsou sami.

bohatypodnikatel
07. 03. 2012 07:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hillarka
07. 03. 2012 08:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jaselka
06. 03. 2012 15:26

že být redktorem v jakýchkoliv novinách , které nevycházejí jen v Hornídolní, vyžaduje určité vzdělání, talent pro psaný projev, perfektní znalost gramatiky, ale asi je to jinak. Prosím vás, co je to za humbuk, když se ovdovělý manžel na pohřbu své, ženy rozpláče dojetím a lítosí, napsat že se zhroutil. V Aha to tak je, že každý, kdo uroní pár slz se okoamžitě hroutí. Nehledě k tomu, že autor přesně ví, že to byla komedie, protože p. Štěpánek je herec.To nadužívání bombastických výrazů jen oslabuje jejich význam, a nikoho to už neohromuje.A taky smuteční hostiny se nepořádají jako atrakce pro veřejnost, ale pro rodinu a blízké přátele, proč by to měl pan Štěpánek dělat jinak.Prostě Aha dokář z lejna udělat grotesku.
Promiň te mi kostrbatost textu a případné pravopisné chyby, nejsem redaktorka , ani jinak se neživím psaním.

bohatypodnikatel
07. 03. 2012 07:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hillarka
07. 03. 2012 08:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

juanab
06. 03. 2012 14:07

to stav paní režisérky jen trochu umožňoval, staral se o ni doma, když to šlo, objevoval se s ní na různých akcích a bulvár na něj tak nějak žádné skandály neměl. Pak už stav pí. Janečkové na domácí ošetřování nebyl, ale Štěpánek se postaral, aby neležela v nějaké LDN, ale ve slušném zařízení se slušným přístupem, nikdy za ní jezdit nepřestal. Dost dlouho už se ale vědělo, že lepší už to nebude, věděl to i on a navázal nový vztah. Ovšem zase takovým způsobem, že to vlastně pro bulvár nebyla až taková senzace. Tak si teď plivnou i na věnec, že není podle jejich představ. Skoro už by si mohli zvyknout, že nikdo ze Štěpánkových na žádná velká show pro bulvár nikdy nebude a soustředit se tam, kde jim kvete pšenka. Taková Hanka Krampolová, nová posila pořadu Top Star si jistě popovídá ráda, IB taky žádnou srandu neodmítne a dalších a dalších kandidátech/-ů je tu bohužel až dost.

leninos
06. 03. 2012 16:10

Přesněji to nelze napsat - konečně někdo kdo má všech pět pohromadě

milrena
07. 03. 2012 08:48

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

3151958
06. 03. 2012 14:05

koukám že ste asi žila vedle v pokoji,vše víte,mě je 53,ale mám na to názor jako většina,život je moc krátkej,pan Štěpánek udělal vše co mohl,přeji, jemu i Zlatě hodně štěstí,hlavně jednou aby se postaral někdo takto o vás

Uživatel_5807388
06. 03. 2012 13:57

Souhlas s Vámi.Když se nepodřídíte bulváru ,jsou ochotni člověka zničit.Pan Stěpánek, se o svou ženu dobře staral.Málo který muž v rodině,kde nebyli děti ,by se takto zachoval.Jinak jim se Zlatou přeji vše nejlepší, život jde dál....

rivombrosa
06. 03. 2012 12:55

se ukazuje, když dotyčná známá osobnost s bulvárem nekomunikuje, tak mu to osladí. Co usuzujete z nápisu na věnci? Dagmar Havlová také nechala napsat Venouškovi Dáša. Prosté, jednoduché. Já se domnívám, že pan Štěpánek je slušný chlap a že pro svou ženu udělal maximum. A že volné chvíle trávil se Zlatou Adamovskou? No a co? Je to jen jejich věc, já si dokonce myslím, že si oba v těžkých chvílích svého života velmi pomohli a pomáhají. Nesuďte, když není co soudit. Naopak před nimi spíše smekám a přeji jim vše dobré.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.