Vendulka šla na obyčejný odběr krve! Lékaři rodiče šokovali: Vraťte se, je to leukemie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendulka šla na obyčejný odběr krve! Lékaři rodiče šokovali: Vraťte se, je to leukemie!

Zkuste si představit, že máte krásné zdravé dítě, které zrovna oslavilo třetí narozeniny. Jdete s ním na banální odběr krve a za pouhou hodinu zjistíte, že vše je úplně jinak!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

embardik
07. 03. 2012 21:36

Při sepisování tohoto článku mě osobně ani ve snu nenapadlo prosit o nějaké milodary či žebrání. Ano, sama vím, že takto nemocných dětí je hodně, osobně jich znám bohužel dost. Tento článek měl pomoci dostat do podvědomí lidí nadaci Dobrý Anděl, která pomáhá stovkám rodin s rakovinou a né jen "tý mý jedný" dceři. Nepřeju nikomu nic zlého a špatného, ale zkuste si aspoň v koutku duše představit, že by se to stalo Vám nebo někomu Vám blízkému. Reagoval byste opravdu stejně???

ladyred
19. 04. 2012 17:02

Moc by mě zajímalo co tě napadlo při sepisování Toho článku ???
A když nikdo nežebrá k čemu teda byl dobročiný koncert v Přerově?? K charitě má člověk přistoupit až když neví kudy kam a pak lidé pomůžou. tady je jen další případ toho jak se zneužívá dobročinost. Styděla bych se. až to bude zapotřebí tak se každý otočí zády a já bych se nedivila.

lukreciaborgia
03. 03. 2012 17:50

To už je dneska třetí článek,kde se píše ať přispějeme na léčení ženám samo­živi­telkám­.Copak nemají pro ty děcka otce?A vůbec?Proč Redaktoři Blesku a AHA nevezmou tyto matky s nemocnými dětmi třeba do Bechyně za paní Kalouskovou??Žena zenu a navíc s nemocným dítětem přece pochopí a něco přispěje!!!Ne???A šéfová Blesku a AHA paní Šmuclerová Libuše?Taky má dítě,proč jí nezahrajete na city a nechcete nic po ní??

b.r.s.a
04. 03. 2012 09:26


Je to tak.Je hromada lidí ,kteří se sami sotva uživí.Kdyby se redaktoři ?? raději starali o to,co dělají naši "páni" jak budeme vůbec fungovat.
Z čeho asi tak lidi mají přispívat? A navíc jen jedný,kolik takových dětí je?? a do Plesku se nedostanou?
Už toho nechte a dělejte raděj něco užitečnýho.Děkuji

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.