Chtěl zabít manželku a jejího milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chtěl zabít manželku a jejího milence!

»Rozstřílím ti nohy! Skončíš na vozejčku! « Takovými výhrůžkami měl častovat Ladislav Matouš (59) svou manželku. Ji a jejího přítele údajně chtěl chladnokrevně zavraždit a už si i sháněl pistoli!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

veka.t.
22. 02. 2012 10:27

Po přečtení tohoto článku je většina známých této rodiny, včetně mě zděšená, co dovedla udělat bývalá manželka Ládi. Každý z nás ví,jaká manipulátorka a hlavně zlá je jeho bývalá žena. On byl celá léta pod psychickým terorem, této v Ústí známé intri­kánky­.Pový­šenost z ní jenom čiší. Tam,kde dnes Láďa je,ho dohnala ona.A věřte,že promyš­leně­.Všech­no,co se týká ubližování a psychického tlaku je asi její oblíbená disci­plína­.Měli,­jako manželé,spoustu společných známých,kteří se od nich odvrátili už v době trvání jejich manželství.A určitě to nebylo kvůli Láďovi.Není to tak dlouho,co napadala své sousedky a kamarádky,s tím že chtějí jejího manžela. Bylo by toho možná na knihu,sepsat veškeré známé věci,kterým tato dáma ublížila lidem v okolí a vždycky to nejvíce odnášel manžel,protože moc dobře věděl,že se kamarádi odvracejí jenom kvůli její zlé povaze,ale stál při ní.Pamatuji dobu,když od ní utekl,jak plakala,protožře moc dobře věděla,že takového dobráka jenom tak nesežene.Jenom se divím,dnes již jejímu novému manželovi,že se nebojí,že dopadne úplně stejně.Takový člověk,jako je ona,se nemění a zvlášť né v jejím věku.Vím přesně,že odsoudit by měli jí,za to,jak jenom rozsévá zlo a bolest.Je mi k pláči,že obětí této kauzi,je úplně někdo jiný. Ten by si opravdu zasloužil prezidentskou milost a byla by udělena právem.V některém článku jsem v diskuzi četla,že děti jsou chudáci.Děti jsou dospělý chlapi a měli by mámu srov­nat,pr­otože,­když utekla v jejich dětství za chlapem,byl to on,kdo se o ně staral.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.