Michaela C. (†25), mrtvá z prostříleného auta: Zemřela ranou z pistole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michaela C. (†25), mrtvá z prostříleného auta: Zemřela ranou z pistole!

Narkomanku Michaelu C. (†25) zřejmě střelil policista. Jisté je, že ženu, která ve středu v Praze zemřela v pronásledovaném kradeném autě řízeném recidivistou a narkomanem Václavem Hlinovským (25), zabila střela z pistole.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

amnestyinternational
07. 02. 2012 20:51

před pár lety zastřelil policejni vrah tatu od rodiny kterej už neměl prostředky aby ji uživil tak šel pro drobnou loupez na šrotak policejni vrah nekolikrat vystrelil a kdyz vydesenej človek neregaval,zbaběle ho zastřelil měl mladou dceru..stejně jako se ze zadu pokusily zastřelit tauchenovou u ktere zvitězily láska a přirodni zakony nad těmi statnimy prý byli nebezpecni zlocinci tak dělají i z tohoto chlapce a dívky což je naprostá propaganda statu k očernění obětí k legalizovaní těchto zločinů....ta dívka za nic nemohla i kdyby nebo ten kluk nikdo neměl jí nebo i jeho právo zavraždít už ted je jasny že policie a stat lže že po autě střilely i ze zadu navíc i v připadě kdy na ně najízděl je pravděpodobně chtěl odehnat mohli zastřelit další lidi nezučastněný rukojmý nebo i prchajícího kterej má ničim nezpochybnitelny pravo na život je snad soukromí vlastnictví víc než život a životy civilistů?už to naše společnost dotahla tak daleko?mohou to být i vaše děti necháte statni terror pokračovat?každej rozumnej člověk by raději ustoupí než aby riskoval že někomu jenom ublíží v norsku byli schopný chytit brejvika živýho bez jedinýho výstřelu a my máme jenom vrahy?je to to jediné co stát umí.... vraž­dit???­POVSTAN­ME!!!VE JMENU LÁSKY SOLIDARITY SVOBODY A DEMOKRACIE PROTI UTLAKU A TIRANII !!!

amici
05. 02. 2012 15:16

Jak ,,hlavního viníka krvavé kauzy Hlinovského"??? Snad hlavním viníkem, že tekla krev je policista, ne? A taky se mi příčí, že z něj dělají ozbrojeného nebezpečného, když je to obyčejný zlodějíček aut, který se vylekal a utekl, když viděl, že policajt zastřelil spolujezdce.

b.r.s.a
05. 02. 2012 11:46

kde to jsme????? Dřív šel jak se říkalo četník po ulici a i největší grázlové se zklidnili ,už malí kluci jen tiše koukali zmizet.
Dneska si lidi dělají z policajtů prču, udělali se z nich jen výběrčí pokut za parkování.
A chlap,kterej doslova nasazuje život aby se bál,že něco udělal špatně,ale ten grázl,kterej navíc riziko do kterýho jde dobře zná, by ho klidně zabil!!!!!!!Pořád u nás dávají vzorem USA,kdo tam byl tak ví,že když na to přijde,musí všichni z auta ven a nesmí se ani hnout,jinak se střílí.Basta , není o čem.

waltari
05. 02. 2012 10:14

ať už byla jaká byla,při svém vzdělání a iq musela vědět,s kým sedá do auta a že žije riskantním životem.Je to neštěstí,když zemře někdo nevinný,mladý,ale tuto dívku nemám důvod litovat-zvolila si a doplatila na to-toto by mělo být důvodem k zamyšlení nezodpovědných!!!

amnestyinternational
05. 02. 2012 03:42

dne prvního unora byla v čeké republice rukou statu zavrazdena mlada divka,stat a jeho perzekucni a informarmacni organy vcetne kontra rozvedky,uvalily embargo/cenzuru a zahájily masivni pošpinujici propagandu snazící se obhájit tento zrudný cin a pošpinit jak onu divku očistit sebe tak svalit vinu na hledaneho mladika je pravdepodobne ze zavery budou ze strany statu zfalsovane....aby se verejnost nezbourila proti statnimu teroru a primo tak statni teror nepriz­nala­...po­dobne kdysy zavrazdily dite v kočarku....zadame o pomoc pri ujistovani objektivnich informaci kazdy kdo o pripadu neco vi at posle mail na emailovou stranku zloci­nysta­tu@e­mail­.cz zejmena zadame lidi a rodinu one divky aby nás kontaktovala všechny její přátele aby nám poskytly informace o životě teto nebohé dívenky aby sme svetutové verejnosti a ceske verejnosti mohli ukazat skutecnou pravdu a co se v ceske republice děje ...prosime vás jednou to muze být vaše dítě ktere se stane objeti policejniho a statniho nasily vy vaše rodina vaše dívka,­dcera,­sestra­,mama nebo vy samy ale stejne tak i vrazda neznameho cloveka zasahne jedince ktery citi a miluje...vsichni mame pravo na zivot a svobodu a nasše děti take....vrazdeni vezneni ponizovani statni teroror a propaganda musí skončit vy lidé mate tu moc pouzjte jí ve jmenu lidu a svích dětí ve jmenu skutecné demo­kraci­e...­..po­mozte­....­..za­roven posilame uprimnou soustrast rodině a pratelum teto divky nejsou slova ktera by vyjadřila bolest ve vasich srdcích vasi strátu já osobně si predstavuju že je to moje dcera nebo divka a pocit ktery mě ovlada se neda vyslovit ba slovy vystihnot at je země teto divce lehka at její duše najde štestí které ji v zivotě vzali,ted uz jí nikdo neublizi spi sladce malicka mír a láska stebou duši lásku svobodu solidaritu nejde zavradit ta je nesmrtelna policejni vrazda teto mlade divky je bolesti milionu lidi po celem svete ona bude navzdy snima a my sní vzdy bude v našich srdcích..nedopustme aby se to opakovalo pomozte

trkic
05. 02. 2012 10:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

b.r.s.a
05. 02. 2012 11:48

b l b e č k u

lepabrena
05. 02. 2012 01:35

Mrtvá Michaela C. byla vystudovanou ekonomkou- absolventkou soukromé obchodní akademie a soukromé vysoké školy. Její matka, která pracovala v minulosti jako zdravotnice v nomocnici na detoxu pro dětské narkomany, se po obdržení zprávy o smrti své dcery psychicky zhroutila. Policii nestačí, že zabije člověka, ještě ho musí po smrti i pomluvit, aby tak bylo jasno, že zabíjející policista by měl být vlastně za zabití odměněn. Zato Gambošová, která svým autem zabila člověka, si vesele běhá po svobodě, nechá se fotit nahá na obal svého CD a ještě zasedá v porotách nejrůznějších soutěží. Bez komentáře!

jity
05. 02. 2012 11:30

Co proboha taková inteligentní dívka dělala v kradeném autě, které řídil grázl a feťák. Je to otec dítěte a měl by se o něj starat a ne fetovat. Jinak je mi také líto rodiny té nešťastně zabité dívky. Před léty se v Mělníku stala také taková nešťastná událost. Policisté stříleli z auta a zabili paní, která šla po chodníku. Byla to úspěšná právnička, její rodině se změnil krutě život. Je zajímavé, že to většinou odnesou ti nevinní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.