Mezi adepty na Objev roku v anketě Český slavík je i Charlotte Gott (20). „Alespoň někomu se u nás líbí moje hudba,“ rýpla si dcera Karla Gotta (†80).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
👉jak ji mohli dát do Slavíka? 👉 Českého Slavíka ! 👉 Ona je přece světoběžnice, jak řekla a nepředvedla jedinou českou píseň.Tak by mě zajímalo čí je ona " objev roku "?
Kdyby zpívala v češtině, tak leda někde v kulturáku a za obecní peníze, nebo na mejdanu fanynek Karla Gotta . Je mi fuk , že zpívá průměrně, není mi fuk, že její 3 písně v nahrávacím studiu byly za tak obrovské peníze.To je mrhání a ona by měla by jít dělat tedy něco pořádnýho.Jenže kde nic není, ani smrt nebere , že ? Snobismus dělá divy.Vsadím se, že naši nevzdělaní umělci z ní budou úlisně na větvi.
Myslím že je připravená i na takové dávky kritiky,ale v angličtině asi repertoár není prvoplánově určen posluchačům v ČR. Tzn - neslyšel jsem,neznám překlad a nerozumím.Zrovna mě nějak také nezajímá.
To se to objevuje, kdyz ji kazdy zna a tak ji jen stacil nazpivat par pisnicek. Nerikam, ze neumi zpivat, navic je moc hezka. Ale kolik zacinajicich mladych holek ma takovou masovou propagaci hned po prvni pisnicce? Vetsinou po nich nestekne ani pes a musi se sakra snazit a mit velke stesti, aby si jich nekdo vlivnejsi vsimnul.
Ale slecna Gotttova, pardon Gott, je hned na vysluni a verim, ze vyhraje. Nekdo drive psal, ze jeji pisnicky nemaji hloubku. Ani nemuzou mit, protoze si zije jako v bavlnce a jak vypada skutecny zivot ani netusi.
Jakej objev roku? Vždyť s ní otravujete od jejího narození. Protekční holka, která neumí zpívat a žije jen z otcovy slávy. Objev roku - to jste mě pobavili😂😂😂