Nový ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba: Zapletl se do pyramidové hry?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nový ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba: Zapletl se do pyramidové hry?!

Česko má nového ministra průmyslu a obchodu. Jenže dosavadní vicehejtman Jihočeského kraje, lékař a předseda jihočeské ODS Martin Kuba (37) má pověst kmotra, který údajně ovlivňuje politiku v celé zemi!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bobina
20. 11. 2011 08:31

který podělá na co sáhne! Kdyby to alespoň pomohlo k tomu,aby to lidem zaslepeným modrou vlnou spravedlnosti otevřelo oči! Bohužel,stále jsou tu lidé,kteří v zájmu svého pudu sebezáchovy a naivity,že jsou to ti jediní praví,je budou volit.Nečase musí tisknout ke zdi pěkně tvrdě mafiánské a podnikatelsko milionářské podsvětí,protože to ovládá naše i jejich životy!!! Jinak si neumím vysvětlit že se dostalo opět k lizu ten nejbl.bě.jších z bl.bých Bendl! Připadá mi,že Nečas dává šanci na posty nejvyšší gaunerům,kteří v tom umí chodit tak,aby nejlépe mazali za sebou cesty a byla tak jistota,že se nic neprovalí! Je to hnus a bohužel jsme v tomto dění jeho účastníky!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.