Mareš na útěku před Monikou: PADLA SLOVA O ROZVODU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 5. června 2026

Svátek slaví Dobroslav, zítra Norbert

Mareš na útěku před Monikou: PADLA SLOVA O ROZVODU

Dokument o Leoši Marešovi (50) znovu otevřel jednu z nejcitlivějších kapitol jeho života. Druhá epizoda třídílné série připomněla rozpad jeho prvního manželství s Monikou Marešovou a vyvolala reakce kvůli tomu, že z ní podle části diváků vychází obraz muže, který odešel od těhotné ženy a nebyl dostatečně přítomný u svých dětí. Moderátor se nyní v podcastu Vojty Žižky brání a tvrdí, že realita byla jiná.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Alva
05. 06. 2026 21:37

Všichni stárneme ,což je jediná spravedlnost na světě ,ale pan Mareš v těch světlých vlasech vypadá o hodně starší.

hejhej
05. 06. 2026 20:15

L.Mareš mi připomíná hloupou Hanychovou - každý prd do bulváru - trapný.

Helena K
05. 06. 2026 16:31

kecičky v kleci, tahal se s prostitutkou, střídal ženské, choval se jako utržený od vozu, nechápu, že přistoupil na ten dokument, já být jím, tak zalezu a mlčím, že se mám jako prase v žitě. To ospravedlňování je pod úroveň... kdyby měl čest, tak řekne, byl jsem hejsek a tak to blbě dopadlo... není jediný rozvedený....ale odtud´potuď.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.