Spor moderátorů Jana Krause a Báry Tachecí nemá konce. Po roztržce, při níž jí Kraus zabavil diktafon, došlo z jeho strany opět na ostrá slova.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nedívám se,vadí mi šišlání,našpulená huba a hl.diktát:to chci slyšet!V jiném rozhovoru/video na jejích stránkách/skáče do řečí,diktuje si co říct,vysvětluje p r d-odbíhá od otázky/4000 podpisů proti ní/...trapná.Schvaluji Krausův odchod,odešla bych taky po jejím opakovaném výkřiku:lžete.../ujely jí nervy/.Nešla bych tam-nesleduji ji!
Tak já po shlédnutí http://www.youtube.com/watch?v=bWn_b3o5hhc
obou dílů videa (1/2 a 2/2) si myslím jenom to, že Tára je přestylizovaná, pedantská husa bez smyslu pro humor a sebeironii. Zato Kraus tady v tom videu je pro mě bůh hlavně ty debaty s králíčkem a pánem který kojí. To jsem se fakt nasmála a tady ten jeho humor mě sedí a baví.
Je arogantní namyšlenec,který se považuje za víc,než skutečně je.Jeho koňský řehot s vyceněnou protézou je přímo odpudivý.Dávno se už na jeho pořad nedívám a trapné reklamy s ním přepínám.Tenhle narcis opravdu není sympatický.A Barbora Tachecí skutečně šišlá.Po léčbě na psychiatrii se poněkud zklidnila,ale její pořad by mi také nechyběl.Rozhodně ho nevyhledávám.Myslím,že jsou jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.
si ty hosty vybírá, on přece tvrdí že ne. Kdyby to záleželo na něm, tak některé hosty by tam nezval. Ta matka popálené Natálky tam seděla a nic nebyla schopná říci, vše odmluvil on, to je pravda. Jinak souhlas na tu šišlandu se nedá koukat. Možná je tato dáma dobrá novinářka, ale na moderátorku určitě nemá, alespoň výslovnost. Píšničky, Bára Bašiková, to nebyla jinak schopna říci. Chudák Bára, když ji neustále mršila jméno.
s názorem leomtynka73 naprosto souhlasím.Paní Tachecí je do očí bijící příklad protekce.To už jsme jako národ tak hluboko klesli,že máme šišlající moderátorku,jako by nebylo plno mladých inteligentních vystudovaných krásných dívek? A pan Kraus to s H.Vondráčkovou a jejím manželem rovněž podle mne přepísknul.Pokud si sám vybírá hosty a ne dramaturg či někdo další.
je čím dál tím méně na rozhovory připravena, dříve se držela fakt, výborná novinářka pracující s fakty , pohotová , inteligentní.A taky se držela psané novinařiny , ne moderátorství, když šišlá a pokud si dává pozor na šišlání tak zas sykavky jsou jak had.
Navíc , paní Tachecí už si plete asertivitu a agresivitu, hádající a rýpající moderátorka je pohroma.Koho to baví, poslouchat , jak se snaží někomu něco vložit do úst jako jeho názor a přitom jí málem trefí šlak a nebo poučovat
Pan Kraus , je taky inteligentní pohotový a pracuje s fakty dál ...Musím , uznat že mě velmi zklamal a to paní Vondráčkovou , MM a popálenou Natálkou , jako výběrem hostů ve svém pořadu