Dovolenkový rádce: Výhody, nevýhody i pasti first minute | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 18. dubna 2026

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dovolenkový rádce: Výhody, nevýhody i pasti first minute

Chcete vyrazit v létě na dovolenou k moři a ušetřit? Využijte nabídek cestovních kanceláři na first minute! Při pečlivém plánování se dají ušetřit tisíce i desetitisíce korun.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Luděk Novák
23. 02. 2026 16:00

Tohle je tak důležité, že to člověk rád přečte dvakrát. Sama jsem jednou koupila first minute zájezd s nadšením, že jsem ušetřila skoro deset tisíc, a pak jsem strávila tři hodiny čtením recenzí na hotelu, kde právě probíhala rekonstrukce střechy. Nakonec vše dopadlo dobře, ale ten nervový výdej za ty úspory fakt nestál. Lidi si pojištění storna sjednají pozdě a pak jsou zaskočení, že na ně nevztahuje. Přitom stačí tak málo, nemoc, rodinná situace, cokoliv, a celá ta ušetřená částka mizí.

Mám cestovko od AXA... dělám vždy hned, jak zaplatím zálohu, protože jsem zjistila, že klid v hlavě má taky svoji cenu a tahle konkrétně není vysoká. Storno, léčebné výlohy, zavazadla, prostě vše na jednom místě a pak se na ten výlet těším, místo abych se v noci budila s otázkou co kdyby.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.