Stačilo jediné varovné video od Policie ČR a modelka Agáta Hanychová (40) přehodnotila svůj dosavadní přístup k sociálním sítím. Oznámila, že své dvě dcery už nebude veřejně ukazovat.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Melo by se zveřejňovat fotografie ztracených dětí at společnost vidí kdo se ztratil. Třeba zrovna půjde to dítě kolem vás s predátorem, a vy ani nevíte že je pohřešované.
Mě stačí když jdu brzy ráno s dcerou na autobus a každy chlap , kluk, na ni čumí a zvedá se mi z nich kufr.
Jeden se za ni táhnul od domu aha k zastávce , když zrychlila zrychlil taky , tak jsem ji doběhla a řekl jsem jí počkej až tenhle úchyl odejde. Podíval se na mě a běžel pryč.
Ten by dostal hajzl. Je tma mělo by být v ulicích víc policistů a všude na nádražích.
Kolikrát jsem viděla divného chlápka jak vede malý dítě a říká mu neboj jedeme za maminkou. A v tu chvíli si říkám je to jeho otec, nebo únosce . Je mi pak zle. Fotografie pohřešovaných dětí by měly být veřejně vidět. Jak na nádraží na plakátech tak třeba na těch krabicích od mléka . I to útočníky odrazuje a i odhaluje identitu nejen dětí, které můžou být zrovna vedle vás s někým cizím a vy o tom nevíte, stejně tak to odhaluje ty pachatele.