Drsné prozření Hanychové: Agáta po varování policie končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 14. února 2026

Svátek slaví Valentýn, zítra Jiřina

Drsné prozření Hanychové: Agáta po varování policie končí!

Stačilo jediné varovné video od Policie ČR a modelka Agáta Hanychová (40) přehodnotila svůj dosavadní přístup k sociálním sítím. Oznámila, že své dvě dcery už nebude veřejně ukazovat.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
14. 02. 2026 16:47

Úchyláci drzí při sobě, takže ji nic nehrozí když se ona ukazuje …

hejhej
14. 02. 2026 08:09

Ale sebe ta blbka ukazuje neustále, vč. stupidních informací.

BarSmith
14. 02. 2026 06:51

Melo by se zveřejňovat fotografie ztracených dětí at společnost vidí kdo se ztratil. Třeba zrovna půjde to dítě kolem vás s predátorem, a vy ani nevíte že je pohřešované.

BarSmith
14. 02. 2026 06:49

Mě stačí když jdu brzy ráno s dcerou na autobus a každy chlap , kluk, na ni čumí a zvedá se mi z nich kufr.
Jeden se za ni táhnul od domu aha k zastávce , když zrychlila zrychlil taky , tak jsem ji doběhla a řekl jsem jí počkej až tenhle úchyl odejde. Podíval se na mě a běžel pryč.
Ten by dostal hajzl. Je tma mělo by být v ulicích víc policistů a všude na nádražích.
Kolikrát jsem viděla divného chlápka jak vede malý dítě a říká mu neboj jedeme za maminkou. A v tu chvíli si říkám je to jeho otec, nebo únosce . Je mi pak zle. Fotografie pohřešovaných dětí by měly být veřejně vidět. Jak na nádraží na plakátech tak třeba na těch krabicích od mléka . I to útočníky odrazuje a i odhaluje identitu nejen dětí, které můžou být zrovna vedle vás s někým cizím a vy o tom nevíte, stejně tak to odhaluje ty pachatele.

BarSmith
14. 02. 2026 06:39

N to přišla brzy , teď bude ještě poučovat. Který frajer v uniformě ji musel nejdřív obrubovat aby ji přesvědčil, jen videjko nestačí

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.