ZNÁMÉ TVÁŘE, NEZNÁMÉ OSUDY - Celý národ si ji pamatuje hlavně jako babičku z filmů režiséra Zdeňka Trošky (58) Slunce, seno... Valerie Kaplanová (†81) jako »bába« v posteli na kolečkách na dvorku hoštického stavení baví už několikátou generaci. Nezapomenutelnou je i její role »Báby Tutovky« v televizní loterii 90. let. Nebýt zákeřné nemoci, bavila by dříve nevýrazná herečka národ možná až dodnes.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ztuhlej krk , o tom něco vím. Nedavno jsem s ním byla 2x na pohotovosti. Myslela jsem, že umřu bolestí. Chci jít nakoupit a teď všechny kočky se daly do kadění. tak musím počkat, vyasanovat jejich WC, panebože, to je smrad!
Já umyla chodbu ve vchodu, teď poklízím ten bordel po kočkách a pak jdu taky nakoupit. Po sněhu ani památky, žádnej vánoční pocit nemám. Nemám ani chlepa, ani chlapa, ani chleba!
chtěl bych touto cestou oslovit své spolužáky ročník 1959,aby,zavzpomínali na naše působení na říčanském gymnázium,v roce 1971,kde jsme společnými silami,donutili,agresora Rychtáře k slzám.Zlomili jsme mu ruku.Chvíli nás terorizoval sádrou,ale nakonec jsme se ho zbavili jelikož s námi do starý bedny nepostoupil.