ZNÁMÉ TVÁŘE, NEZNÁMÉ OSUDY - Celý národ si ji pamatuje hlavně jako babičku z filmů režiséra Zdeňka Trošky (58) Slunce, seno... Valerie Kaplanová (†81) jako »bába« v posteli na kolečkách na dvorku hoštického stavení baví už několikátou generaci. Nezapomenutelnou je i její role »Báby Tutovky« v televizní loterii 90. let. Nebýt zákeřné nemoci, bavila by dříve nevýrazná herečka národ možná až dodnes.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
FB: Úvodem Vám všem moc děkuji za projevená přáníčka. I já Vám všem přeji krásné a šťastné prožití svátků vánočních. Přeji všem do Nového roku 2012 štěstí, lásku a ze všeho nejvíce zdraví, aby se Vám splnila veškerá přání. Iveta...
Opravdu je jaro, teď vysvitlo sluníčko a nějak se všecko zazelenalo. Přejedla jsem se čokolády, dostala jsem k svátku velkou bonboniéru Merci. Tu miluju. Kdybych mohla, tak vám taky nabídnu
přišla jsem z nákupu, utratila jsem zase plno peněz, už aby byl konec toho bláznění. Ted taky kávičku a cígo.m U nás neprší, ale zvedá se nějakej vichr.
Cioao, giro, u nás je snad nejteplejc, jak koukám. Vypadám jako sůva z nudlí, musím se trochu hodit do pucu. Odpoledne přijdou děti, bude šrumec. Ted letím taky něco dokoupit