Valerie Kaplanová, babka ze Slunce, seno... Moderovala hitparádu Eso! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 17. července 2025

Svátek slaví Martina, zítra Drahomíra

Valerie Kaplanová, babka ze Slunce, seno... Moderovala hitparádu Eso!

ZNÁMÉ TVÁŘE, NEZNÁMÉ OSUDY - Celý národ si ji pamatuje hlavně jako babičku z filmů režiséra Zdeňka Trošky (58) Slunce, seno... Valerie Kaplanová (†81) jako »bába« v posteli na kolečkách na dvorku hoštického stavení baví už několikátou generaci. Nezapomenutelnou je i její role »Báby Tutovky« v televizní loterii 90. let. Nebýt zákeřné nemoci, bavila by dříve nevýrazná herečka národ možná až dodnes.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

montevideo
27. 12. 2011 19:50

Olina Stará Jo karty budou, ale to je na dýl a hlavně být absolutně v klidu ..Mám je na stole rozložené a budu do nich nahlížet po chvilkách. Ale co mně padnulo do oka první v té tabuli, tak psychiatrie nebo psychiatr a je to hned vedle karty zdraví. Tak naděje že v příštím roce začne léčba.. To první vidím.. Ale píši začne..

montevideo
27. 12. 2011 19:56

Podle těch karet co mám před sebou , k léčbě ji přivede současný partner. Ale je na to slabý. Není mezi nimi upřímný vztah, ani láska. Je to založené jen a jen na chytráctví, nebo vypočítavosti ze strany toho muže. Není upřímný a jeho původní úmysly byly spíš obchodní, ale i snaha ji dostat do psychické rovnováhy. Jeho zákonitá partnerka to věděla, když ji opouštěl a šel k téhle, tak měli spolu nějakou tajnou úmluvu.Teda pán se svou manželkou. Něco, co vědí jen oni dva.. On se nerozvede, z toho manželství se nějak vyvázat nedá, je tady i majetek a navíc na své ženě stále lpí.Do 7-12 týdnů bude řešit ukončení vztahu jeho paní manželka. Bude to z její strany. On si bude vědom, že by mohl ztratit rodinu a hlavně tady vidím dítě-děti, které má rád. Ta, na kterou karty jsou, bude mít jiný vztah s mužem mladším, než je ona. Vypadá to tak, že se vrátí k někomu, s kým již byla a nebo se znala. Může s ním odjet daleko, třeba za hranice.. Má ale nad tou cestou varování. Nebezpečná cesta, může jít o nebezpečí přímé, ale i zátěž. Prostě pozor na cestách!!! Má v kartách ztrátu dítěte, ne však smrtí, ale že ji prostě dítě opustí, a to se již stalo. A i to dítě ji přinutí, nebo kvůli němu podstoupí léčbu duše.. Ale léčba podle karet nedopadne, prostě ona bude podvádět a lhát a nebo jen přestírat.

montevideo
27. 12. 2011 19:59

Dostane nějakou pracovní nabídku, proběhne jednání pracovní, karty ukazují umělecký směr (také jak jinak). Nabídku dostane od přítele, přátel. Něco bude domluveno, ale opět je tady selhání a to kvůli psychice. Strach, deprese, těkosti a nepřekonatelné problémy. Ta práce by měla být jen nějaká malá, spíš něco jako zkrácený úvazek, tudíž ve smyslu málo.. Ale zřejmě to nedokáže. Má v kartách i nemocniční prostředí.. Bude mít starosti finanční kvůli bydlení. Peněžní příjmy budou takové nějaké jednorázové, ne mnoho a ty pohltí bydlení. O dům by podle karet přijít neměla, protože zasáhne otec jejího syna a pomůže jí. Pokud ona sama nebude chtít, má pod nohama kartu klíč a rakev. To znamená, že si sama do té rakve, ať již pomyslné (deprese, smutek, nemoci, bezmoc) a nebo skutečné. Pokud to má pod nohama, v mých kartách říkám, že si po tom šlape, nebere na vědomí, ušlapává, zadupává do země i když si říká, že to ustojí.. Prostě neřeší a nechce řešit..

montevideo
27. 12. 2011 20:09

Jo a u karty zdraví má opět léky a alkohol . A je to skoro na konci tabule, takže pokud tu psychiatrii nedokončí, opět v tom bude lítat a vlastně od toho i ta cesta do "rakve" Já mám obrázkové karty madamme Lenordmand, takže karta rakev obnáší rakev.. Tak jsem napsala vše co vidím v tabuli a jestli chcete, se ptejte, je dobré vždy na jeden dotaz konkrétní hodit třeba 3-7 karet. To jsem udělala výklad všeobecný. S tím bydlením jí pomůže podle karet otec jejího syna, ale to bude následovat, až ona dostane soudní obsílku bububu. HOLKY, JEN CO JSEM DOKONČILA TEN VÝKLAD, BYLA JSEM DEAKTIVOVÁNA. ZADALA JSEM ALE PRO OVĚŘENÍ SPRÁVNÝ ÚDAJ, ŽE JSEM TO JÁ A DALA ZDE DOČASNĚ MOU STAROU VRÁSČITOU FOTO. ALE KOMUPAK JSEM VADILA A PŘEKÁŽELA??? VÝKLAD BYL NA BEZEJMENNOU ŽENU. A ŽE BY KTRKOVÁ? TO SNAD NE, JÁ PROTI DANUŠ NEMÁM NIC, VŠAK NENÍ SPROSTÁ.. TAK BYCH SI ASI MĚLA ZKOPČIT TEN VÝKLAD, PROTOŽE JEDEN NIKDY NEVÍ, KDY HO TADY SEJMOU..

duncinela
27. 12. 2011 19:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

girasole
27. 12. 2011 19:49

montevideo
27. 12. 2011 19:41

Dagmara Durďová Reagovala jsem na příspěvek paní Dariny, ale už ho nevidím.

montevideo
27. 12. 2011 19:36

Darina Rychtářová Dagmaro, díky za podporu. Díky vám všem. ) Však jsem jedna z vás. My co máme rozum, abychom ho používaly.

montevideo
27. 12. 2011 19:38

Dagmara Durďová Paní Darino, víte co je paradox? Všichni Vás litují a pravda je, že by Vám měli závidět.

montevideo
27. 12. 2011 19:44

Darina Rychtářová Jen žádnou lítost. ) Já jsem v rybách a je i pravda, že jsem si občas připadala, že mám jen povinnosti a život je někde jinde. Dvě zaměstnání, děti, rodina... Která z vás to nezná....... Ale i v tak zaběhnutém životě jsem neviděla nic špatného. Měla jsem vše v pořádku a byla spokojená. Pak přišla průtrž, hráz poklidného rybníčka nevydržela a já se rázem ocitla v divoké, kruté řece, kde jsem byla smýkána o kamení. Bylo to buď a nebo. Buď se utopím a nebo budu plavat. Kdo není srab, vzchopí se.... Teď už si připadám jako na raftu a sjíždím řeku kterou miluji. Je to vlastně vzrušující a nebojím se. Takže pro všechny ty co jsme se nedaly.

montevideo
27. 12. 2011 19:45

Nadik Kormaník Paní Darinko, nečekala bych, že mezi nás přijdete a mám radost z vašich komentářů váš postoj je hoden potlesku, jak jste situaci zvládla a zvládáte, každý by díky IB o medializaci nestál. No vidíte, kolik lidí Vás teď zná. Na rozdíl od vás, je vaše drahá polovička díky iFetce celému národu k smíchu, který s napětím očekává, kdy dostane kopačky

montevideo
27. 12. 2011 19:47

Darina Rychtářová Ivano, jsem žena jsem si toho setsakra vědomá... Nebojte se být sami sebou... Ne pro jiné, ale pro své sebevědomí a potěšení.

montevideo
27. 12. 2011 19:48

Dominique De La Fontaine Darino, jak vás tady čtu, vy svého muže převyšujete o několik tříd. Nadhledem, inteligencí, vyjadřováním a v neposlední řadě i v pravopisu . Pak je stále jasnější, že když se objevila Iveta, která nutně potřebovala ochránce a byla, chuděrka nebohá, tak slabá a bezbranná, že váš muž ucítil příležitost, jak si zahrát na chlapa. Asi jste pro něj byla příliš vysoká laťka...

duncinela
27. 12. 2011 19:35

girasole
27. 12. 2011 19:36

duncinela
27. 12. 2011 19:39

girasole
27. 12. 2011 19:42

girasole
27. 12. 2011 19:45

leguana
27. 12. 2011 19:29

je to tam (cácorka) to se pobavíte. A ted jdu číst i já

girasole
27. 12. 2011 19:31

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.