ZNÁMÉ TVÁŘE, NEZNÁMÉ OSUDY - Celý národ si ji pamatuje hlavně jako babičku z filmů režiséra Zdeňka Trošky (58) Slunce, seno... Valerie Kaplanová (†81) jako »bába« v posteli na kolečkách na dvorku hoštického stavení baví už několikátou generaci. Nezapomenutelnou je i její role »Báby Tutovky« v televizní loterii 90. let. Nebýt zákeřné nemoci, bavila by dříve nevýrazná herečka národ možná až dodnes.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
kdo? jako sekretářka právníků, s jedním JUDr. v rodině, se umím v podobnejch situacích docela otáčet , sama jsem v mládí udělala nejeden průser , ale žádný trestný činy, to ne! Aby jste si nemysleli
bekomplex to určitě není, páč ten jím separátně kulivá aftům, že by jiný vitamín....? alkoholismus to ale není, ptala jsem se jedné vyléčené alkoholičky, jak vlastně vypadá stádium, díky kterému musí člověk už do léčebny a jsem v klidu do toho máme všichni SAKRA DALEKO....takže si otevřu to pívo, aneb DOST BYLO TEEKANEE!
já myslím, že můžu bejt úplně v klidu. Prej je to o tom, že člověk se probudí a zvrací a je mu zima a zle a to vše trvá tak dlouho, dokud do sebe nevyleješ min. půl litru nějakýho tvrdýho, prý jeden panák ani nezabere, no tfujtajbl, takhle se zřídit.....
tak já jsem úplně mimo mísu, budu si tu v poklidu v koutku smrkat a čekat, až změníte téma....už by to chtělo, aby Ivet vstala s postele, to se nedá todleto