Nečekané rozhodnutí Gottové: Konec kvůli zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 15. srpna 2025

Svátek slaví Hana, zítra Jáchym

Nečekané rozhodnutí Gottové: Konec kvůli zdraví!

Svatostánek pro fanoušky Karla Gotta (†80), který Ivana Gottová (49) budovala z Mistrovy milované Bertramky, se neotevře. Přestože práce na Ville Gott finišovaly a měla se letos otevřít, Ivana projekt ze dne na den zastavila!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Seidlová
13. 08. 2025 21:26

Vzdyz za chvili po Gottovi pes neštěkne! Tak co s muuzeem

korytnackahela
13. 08. 2025 14:41

Chudák novodobá Gusta Fučíková! Pozastavila projekt. Určitě jí teď budou chybét peníze. Jestlipak bude mít z čeho žít, chudinka? Tak snad je zase z něčeho vyždímá.... 😂😂😂

Dianthos
13. 08. 2025 17:35

Ale to je opačně! Ten projekt by nebyl výdělečný. Byli by rádi, kdyby nebyli v minusu. Naopak jí to stálo peníze a do budoucna by to stálo peníze. A ona už zřejmě moc příjmů nemá. Film i kniha i výroční koncerty, to skončilo. V budoucnu se jí ještě něco málo v souvislosti s Karlem podaří, ale už to nebude nic moc. Asi tak - bez sponzorů a státních dotací by to muzeum nejspíš finančně nezvládla. Rozhodně by to nebyl pro ni příjem, jenom starosti.

Dianthos
13. 08. 2025 11:13

Zajímavé, že ty osobní důvody přicházejí v době, kdy bohatá dědička Charlotte roztáhla křídla. Možná už nechce žít pod kuratelou matky v tom divném domě bez soukromí a s jejím možným přítelem. Cestuje si po světě a žije život zlaté mládeže.
Možná naopak Charlotte dá přednost tomu, vrátit se domů a žít v domě svého otce.
Bylo by to nejlepší řešení, nejlepší využití toho domu.

bella.
13. 08. 2025 23:19

Dianthos
----
kristepane!A co ta druhá dcera. ta by bydlela u vilky ve stanu?

bella.
13. 08. 2025 10:43

Tsoukernik jí nedal prachy , ona chtěla vládnout.
Ale hlavně :
Sousedé jsou přímýni účastníky a jednoznačně mohli protestovat proti změně účelu užívání domu.Ne každý je schopen davy uřvaných turistů přijmout, stačilo se podívat co bylo na náplavce, když tam na lodi Gott prezentoval taky svůj život! ( Nuceně jsem tam musela jít a odešla ihned , jak to šlo. Trapná Ivana tam korigovala, kdo dostane podpis a zatímco Gott uvařenej v saku v 30 st. C podepisoval, ona v hadrech jak ze sekáče se chovala jak nadutá úřední osoba )

Kromě toho taková změna domku na Muzeum musí splňovat i zázemí, třeba parkování , taky hygiena má k tomu co říct atd. .A protože vím, že Ivana je prostoduchá a vyjednává svoje " sny " tak, že kecá do technických věcí, kterým absolutně, absolutně nerozumí, diktuje úřadům a trvá na obejití některých norem , který není schopna rozumově pojmout , tak je s ní těžké pořízení.
Vyšlo by to na hodně peněz a souhlas by musela mít od okolních,.A to asi nemá a tak to napařila na zdravotní důvody.
Je trapná.
Jestli jí něco hrozí, tak hypertenze z těch jejích uřvaných hádek!
-----------------------
Klidně do mě, vím dobře, že národní vdova je něčí poklad.Můj nebyl ani slizský Gott!
Nepodléhám hysterii fanynek a mám jiný vkus, než panny a dívky červených knihoven.

Dianthos
13. 08. 2025 11:07

Bella, Vy jste ostrá! K hodnocení Ivany nic nenamítám, osobně jí neznám, jenom vím, že hádky a scény a její dominance nad Karlem, to bylo. Ale o Karlovi říct, že byl slizský? To tedy vážně nebyl. Byl to velmi příjemný gentleman, který se přátelsky choval ke každému. Nepovyšoval se.
A s Tsoukernikem to bylo zřejmě také trochu jinak. On chtěl muzeum sponzorovat, ale údajně chtěl nechat napsat polovinu villy na sebe. To by udělal jenom blázen, aby mu daroval nemovitost, za údajný sponzoring. Pro něho to byl "kšeft".
Jinak od začátku říkám, že ten projekt je nesmysl. Jevany selhaly a tam byly lepší podmínky než tady, ve slepé ulici bez parkování. Kolik by tam muselo být vybudováno toalet. Navíc - přesně - ti sousedé. Myšlenka muzea byla vůči nim velmi neohleduplná.

bella.
13. 08. 2025 23:24

Dianthos
-----
Jsem žena a miluju muže.Ovšen ne staré, slizské a z osobné zkušenosti vím, že on byl .
A Ivaně Tsoukernik dal férovou nabídku.
Kdyby mně chtěla Ivana strčit pod nos její muzeum , zburcovala bych všechny okolo a prostě by to neprošlo.
Už jsem toho dokázala zařídit dost, ale s touhle bojovat je peklo.

Jana Jana
13. 08. 2025 09:56

Dobře udělala. Zájem, který by asi rychle opadal, by měli možná někteří důchodci. Mladou generaci nostalgie spíše unavuje. Teď by měla myslet na sebe. Život běží a ona, už také není nejmladší.

Mirek Dušín
13. 08. 2025 08:47

Zřídit se tam měl hned po Kájové smrti Mauzoleum 🤒😂👺👎

bella.
13. 08. 2025 10:45

Mirek Dušín
----

carlae
13. 08. 2025 08:37

Rozumná o žena. Protože se nedá ukecat nějakými těmi onými. Dobře pamatují jak dopadla vila v Jevanech, Pamětníků ubývá . mladým už Gott nic neříká. Chápu, žeč tam nechce bydlet, a tak co - prodqat a jít dál. Pochybuji, že by děvčata tam chtěla bydlet. je to už jiná generwce..

Dianthos
13. 08. 2025 10:39

Nebo naopak! Dcery jistě měly tatínka rády a je to jejich domov.

Hana Náprstková
13. 08. 2025 08:36

Plno řečí, ale neřekla nic.

milan59
13. 08. 2025 08:30

Paní Ivano držím Vám palce,zdravíčko máme jen jedno

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.