Dramatický boj o život mladíka (21) svedli záchranáři v Ješticích na Rychnovsku. Operovali ho ještě před odletem vrtulníku, ve dveřích stroje. Měl ránu na krku a silně krvácel po úderu půllitrem, jímž ho praštil opilý muž (19).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Viděla jsem v centru v jedné ulici, jak cca 5 Ukrajinců ( lítali sem tam z/do baráku , počítat je nebylo snadné ) se rvalo. Měli v rukou uražené flašky od chlastu , ty se válely i na dlažbě a bylo to děsné.Z oken volali lidi, ať toho nechají . Volali jsme policii a během snad 2 min. byli UA obšancovaní shora , zdola a ze stran ( rvali se na křižovatce). Byly doby, kdy Praha bývala bezpečná.
A byla doba, kdy se sem UA valili bez kontrol ( a dodnes to trvá ) a učitel zemáku Rakušan veřejně říkal, že mám vynikající policii a že to zvládne.
Ptala jsem se tehdy i policajtů a těm byl Rakušan jasný! .Obdivuji, že to vůbec ještě dělají a nesekli mu s tím, protože na takový početní nápor jiné mentality v Česku je nikdo nepřipravil a až teď Rakušan honí stavy náborovými příplatky !Rakušan ohrozil vlastní české občany .Místo, aby na úřední budově stupidně vyvěšoval Putina v pytl, měl jít do ulic " pomáhat a chránit "!!!