Vytočený Poulíček s dcerou zdrhali z Národního: Nešlo to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 1. června 2025

Svátek slaví Laura, zítra Jarmil

Vytočený Poulíček s dcerou zdrhali z Národního: Nešlo to!

Jeden by si myslel, že když se jde podívat na hru do Národního divadla, dočká se jisté kvality. Stejně uvažoval i moderátor Pavel Poulíček (50). Nakonec ale musel i s dcerou divadlo opustit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

paralenka
07. 05. 2025 14:09

A stejně utečou, když to nevstřebají:

René Hejma
05. 05. 2025 20:10

Bohužel platí , do ND jen na vlastní nebezpečí !

asmolikova
06. 05. 2025 12:37

draurora00
05. 05. 2025 19:51

Jde o exhibici tzv. moderních umělců, jejichž cílovou skupinu se mi nepodařilo identifikovat. A prznění krásných klasických děl by snad mělo být trestné.

manunu
05. 05. 2025 17:52

Bohužel, něco podobného je představení Maryša. Herečka, která ji hraje běhá na jevišti ve spodním prádle a vaří vodu na kávu v rychlovarné konvici. Je to děs a hrůza. Myslím si, že Národní divadlo si tohle nezaslouží.

Ivana Sukenikova
05. 05. 2025 17:28

Tak to je mazec!
Kam ten svět spěje! Sorry,ale svět se obrací v koňskou prd..l!!
Co se teď děje to už nejde slušně nazvat!😡

stoura
05. 05. 2025 15:02

Proboha, co byste chtěli za ty peníze?

Lucie Teršípová
05. 05. 2025 14:55

Není to jen činohra nebo opera. Moje poslední návštěva v ND na premiéře baletu Sarkasmy bylo naprosto to samé. Tanečníci válející sudy do orchestřiště choreograf přicházející pro poděkování oblečen v triku koskovaných kalhotách a roztrhaných teniskách ????
Za mě bych čekala v ND naprosto něco jiného.

paralenka
05. 05. 2025 14:06

Pane Poulíčku, chápu vás, tohle se mi děje v poslední době v MDO u opery a operety. Snad to skončí s touto sezónou, kdy odejde šéfka opery a operety, která zmodernizovala i klasiku! V Prodance jezdí ryby na kolečkách a bloudí tam bludička, což prý má být Destinová. Proč, to jsem se dověděla až v dramatickém úvodu za několik dní, ale to nic nemění! Jenůfa v triku a teplákách z fitka je taky něco! V diskuzi se radují i kolegové z divadla, že tato dáma prznící klasiku odchází a nahradí ji zdejší člen souboru! Vulgární prvky v Sugar neobstojí s filmovou předlohou Někdo to rád horké! Takže nejen ND, ale i MDO dostalo pecku mezi oči!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.