Obermaierová už nedostala scénáře k Ulici: Je mi z toho akorát špatně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 21. července 2025

Svátek slaví Vítězslav, zítra Magdaléna

Obermaierová už nedostala scénáře k Ulici: Je mi z toho akorát špatně

Důvodů k radosti má momentálně velmi málo. Herečka Jaroslava Obermaierová (78) promluvila o tom, co ji v životě trápí a souvisí to mimo jiné i s natáčením seriálu Ulice, kde už řadu let hraje drbnu Vilmu Nyklovou.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
05. 01. 2025 14:15

L Veselý
------
Prosím Vás, jaké máte vzdělání, že nechápete to základní!

L Veselý
03. 01. 2025 05:09

Pokud si paní Obermaierova nic při svobodné živnosti nepriznavala a platila jen minimální daně. Tak
Neměla nárok na adekvátní důchod při volné živnosti. A doplatila na to řada herců a umělců.

Chocho Loušek
03. 01. 2025 09:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bella.
05. 01. 2025 14:19

Chocho Loušek
----------
To sice může být pravda, ale pravda je, že miliardy tato vláda neváhá cpát do Ukrajinců u nás ( miliardy na zdravotní, dávky, porodné, mateřská, příplatky na bydlení, dávky, stipendia studentům" do 26 let, bezplatný pobyt na VŠ kolejích , jejich matkám do 26 let " studií " přídavky atd atd okrádá naše lidi.A sebrat důchodcům 1000/měs. jen aby bylo na důchodce ukrajinského je fakt síla!Morálně na to má akorát ten z Hradu a Strakovky.Zasunuli Čechy pod práh svého zájmu ve snaze zalíbit se Unii aleyenová, která na ně stejně kašle a opět Česko vyhodila z kruhu .

bella.
02. 01. 2025 21:56

Paní Obermaierová ,
já Vám přeju hodně zdraví a snad po volbách bude lepší nálada.

Nevšímejte si těch co tady na Vás ječí.
Jim úplně nedocvaklo, že Váš vzdech nad tím vším tady není jen o důchodech.

Odvedla jste tolik krásné práce, že Vám děkuji, i když já nejsem seriálová a Ulici jsem nikdy neviděla, znám Vás z filmů, z divadla a i ze scének. Vím, že nejste nafoukaná ženská a taky je mi jasné, jak moc jste se Vašemu Járovi obětovala a vím taky , že toho moc v nemocninici jako poslíček nevydělá, byť tam pracuje léta. Rozhodně má míň, než sem přicházející Ukrajinci co nemohou pro " jazykovou bariéru " pracovat, kdy mnozí jsou ale také invalidní a u těch se ani práce nepředpokládá jako u našich! Takže nepracují vůbec, na rozdíl od Vašeho Járy!

Dívám se na náš bilionový dluh, dívám se, jak naše první dáma bude námi placená 100 000,- Kč měsíčně, byť není námi zvolená a vnímám velmi dobře, jak pan prezident Pavel podpisem okradl důchodce o 1000,. měsíčně , aby bylo dost na Ukrajinu a taky vnímám ostře premiéra Fialu a jeho výrok " Ukrajina je mojí prioritou "
Myslím, že něco podobného jste měla na mysli a já jsem zhnusená taky.V Praze už česky pomalu není slyšet a tak Vám velmi dobře rozumím!
S úctou k Vaší práci i názorům , Vaše divačka a občanka krásné země české - bella

Chocho Loušek
03. 01. 2025 10:04

ahojky
03. 01. 2025 15:22

Pro Bella...Češka jak poleno (soudím dle toho dlouhého vyprávění) a takový nick? Máte tam mít spíš Andula, Božka, Růžena nebo tak něco🤣

bella.
04. 01. 2025 15:45

ahojky
-------
můj nick je tvoje zbytečná starost.
Ale tvůj promitivní mozek je starost národa, protože pak to tady strašně vypadá.

j.p.toman
02. 01. 2025 15:26

Ani sbírku na umělce nikdo neuspořádá ! Kam ten svět spěje ?

Chocho Loušek
03. 01. 2025 10:10

Uživatel_5494373
02. 01. 2025 14:32

Další plačka!! Kolik jich ještě bude? Paní Obermaierová je vám to zapotřebí, nebo je to další fíglík redakce? Kdo ví? V 78 letech můžete hrát, ale zkuste to na na stavbách a u soudtruhu!! My ostaní s důchodem musíme vystačit i kfyž je také malý. Ale naše stížnocti meotisknou. Nezajímavé!!

stoura
08. 01. 2025 06:04

ja01
02. 01. 2025 12:44

Včera bylo pozdě aby natrvalo zmizela.

rydlo
02. 01. 2025 13:15

Obermaierová si pořád stěžuje, že její důchod a invalidní důchod jejího syna jim nestačí k obživě. I lidé s invalidním důchodem, pokud nejsou zcela nemohoucí, si k důchodu přivydělávají. Sice Obermaierová tvrdila, že syn chodí do práce, ale to by jim snad dva důchody a platy ze zaměstnání mohly ke skromnějšímu žití dostačovat. Jsou na tom lidé ještě hůře a nestěžují si v bulváru. Ostatní důchodci v jejím věku určitě nemají tak nízký důchod jako ona, protože oni si určitě poctivě platili sociální pojištění. Jak to vypadá, vzhledem k výši jejího důchodu,(kolem 10 000), tak ona si na sociální pojištění platila málo. To samé Krampol, také vykřikuje, že má malý důchod, ale kolik si tito „umělci” platili na soc. pojištění, taková jim byla vypočítána výše důchodu!

milan59
02. 01. 2025 23:37

Proto prý dělá reklamu v Tv na dámské potřeby

bella.
05. 01. 2025 14:22

milan59
------
Gott dělal ještě horší ( na lajnutchy apod. a se Májou byl k smíchu)., říkal tomu projekty s duší.Hrabala seč mohl, měl dost, bylo mu to jedno!

Chocho Loušek
03. 01. 2025 09:58

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.