Obermaierová už nedostala scénáře k Ulici: Je mi z toho akorát špatně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. prosince 2025

Dnes je 1. svátek vánoční, zítra je 2. svátek vánoční / Štěpán

Obermaierová už nedostala scénáře k Ulici: Je mi z toho akorát špatně

Důvodů k radosti má momentálně velmi málo. Herečka Jaroslava Obermaierová (78) promluvila o tom, co ji v životě trápí a souvisí to mimo jiné i s natáčením seriálu Ulice, kde už řadu let hraje drbnu Vilmu Nyklovou.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Chocho Loušek
03. 01. 2025 09:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hurryd
03. 01. 2025 06:20

Tady je přesně vidět co tato vládní banda dokáže.Ozveš se že nesouhlasíš s fialovým lumpem a jsi bez práce!­!!Dis­krimi­nace a cenzura je v této republice stejná jako za komunistů, hlavně že tato vládní spodina má plné h.....ústa demokracie.Dnešní herkyně a šmíráci nesahají paní Obermajerové ani po kotníky ale jelikož mají správný názor a pěstují rektální alpinistiku,mohou každý den pořádat večírky,rauty a další lukulské hody.A kdyby náhodou došli penízky, vždycky je tady REŽISÉR Hřebejk s jediným správným názorem, který nějakou tu roličku za naše peníze vždycky najde!!!

bella.
04. 01. 2025 15:41

hurryd
--------

Hřebejk je až zrůda v těch kecech!
A ve filmu Pelíšky pěkně upravuje , jak to tehdy bylo a nebylo.V létech okolo 1968 nosila nějaká náctiletá holka vytahaný ty řádkovaný punčocháče?Žádná, byly tady už dávno silonové a i barevné.Co na to produkce ?! I On just předělává historii a vymazává mladším lidem mozky.

L Veselý
03. 01. 2025 05:10

A nemá to s volbami ani se zbraněmi nic společného

Chocho Loušek
03. 01. 2025 09:56

lekno
03. 01. 2025 12:02

Ale má.. Kdo čte s porozuměním, ne s jedem v hlavě - tomu dojde, co chtěla říct..

bella.
05. 01. 2025 14:12

L Veselý
----------

Samozřejmě, že má!
Minulá vláda měla už osdouhlaseno, že důchodců se přidá 1000,-měs..A to proto, že předchozích mnoho let bylo pro důchodce žalostných.Ono jako za Kalouska přidat jim 48 Kč a říct " na důchodce nám nezbylo " je něco, že považovat důchodce za zvěř, kterou občas nakrmím a může být ráda je hnus.Ti lidé to tady budovali desítky let .A přitom v té době Kkalousek odsouhlasil jako ministr náklady na Nečase a odměny Nagyové, dnes Nečasové půl milionu, středoškolačce , která dřela jako kůň je tristní.A v současné době podpora Ukrajiny ( a neboj se to říct - podpora Ukrajiny dře z Čechů kůži a Ukrajice si tu hejčká ) je víc než tristní, je to zrada priorit vlastních občanů a takto žádná vláda nemá fungovat.A protože Fiala a později Pavel vší silou cpou do zbraní Ukrajiny, ale současně i do Ukrajinců v Česku stalo se, že už odsouhlasený plán 1000 Kč, s kterým Fiala, když vlezl do Strakovy souhlasil a u j i s t i l občany, že s tím nehne a přijímá, tak ten to pak s příchodem Ukrajiny zrušil a jasně, že tedy každý důchodce tady přispívá svou tisícovkou kdejakému Ukrajinci co si tady na sídlištích hejčká zadek a cestuje si po Schnegenu z našeho, zatímco naši důchodci hledají brigády .Anebo si to přelož tak, že český důchodce ze svého platí pobyt ukrajinským důchodcům, kterých tady jsou desítky tisíc!Výdaje jsou miliardové i na jejich všech zdravotní péči a převýchovu - kurzy a školy , leckdy marné ale snažení.

L Veselý
03. 01. 2025 05:10

A nemá to s volbami ani se zbraněmi nic společného

Chocho Loušek
03. 01. 2025 10:06

bella.
05. 01. 2025 14:15

L Veselý
------
Prosím Vás, jaké máte vzdělání, že nechápete to základní!

L Veselý
03. 01. 2025 05:09

Pokud si paní Obermaierova nic při svobodné živnosti nepriznavala a platila jen minimální daně. Tak
Neměla nárok na adekvátní důchod při volné živnosti. A doplatila na to řada herců a umělců.

Chocho Loušek
03. 01. 2025 09:57

bella.
05. 01. 2025 14:19

Chocho Loušek
----------
To sice může být pravda, ale pravda je, že miliardy tato vláda neváhá cpát do Ukrajinců u nás ( miliardy na zdravotní, dávky, porodné, mateřská, příplatky na bydlení, dávky, stipendia studentům" do 26 let, bezplatný pobyt na VŠ kolejích , jejich matkám do 26 let " studií " přídavky atd atd okrádá naše lidi.A sebrat důchodcům 1000/měs. jen aby bylo na důchodce ukrajinského je fakt síla!Morálně na to má akorát ten z Hradu a Strakovky.Zasunuli Čechy pod práh svého zájmu ve snaze zalíbit se Unii aleyenová, která na ně stejně kašle a opět Česko vyhodila z kruhu .

bella.
02. 01. 2025 21:56

Paní Obermaierová ,
já Vám přeju hodně zdraví a snad po volbách bude lepší nálada.

Nevšímejte si těch co tady na Vás ječí.
Jim úplně nedocvaklo, že Váš vzdech nad tím vším tady není jen o důchodech.

Odvedla jste tolik krásné práce, že Vám děkuji, i když já nejsem seriálová a Ulici jsem nikdy neviděla, znám Vás z filmů, z divadla a i ze scének. Vím, že nejste nafoukaná ženská a taky je mi jasné, jak moc jste se Vašemu Járovi obětovala a vím taky , že toho moc v nemocninici jako poslíček nevydělá, byť tam pracuje léta. Rozhodně má míň, než sem přicházející Ukrajinci co nemohou pro " jazykovou bariéru " pracovat, kdy mnozí jsou ale také invalidní a u těch se ani práce nepředpokládá jako u našich! Takže nepracují vůbec, na rozdíl od Vašeho Járy!

Dívám se na náš bilionový dluh, dívám se, jak naše první dáma bude námi placená 100 000,- Kč měsíčně, byť není námi zvolená a vnímám velmi dobře, jak pan prezident Pavel podpisem okradl důchodce o 1000,. měsíčně , aby bylo dost na Ukrajinu a taky vnímám ostře premiéra Fialu a jeho výrok " Ukrajina je mojí prioritou "
Myslím, že něco podobného jste měla na mysli a já jsem zhnusená taky.V Praze už česky pomalu není slyšet a tak Vám velmi dobře rozumím!
S úctou k Vaší práci i názorům , Vaše divačka a občanka krásné země české - bella

Chocho Loušek
03. 01. 2025 10:04

ahojky
03. 01. 2025 15:22

Pro Bella...Češka jak poleno (soudím dle toho dlouhého vyprávění) a takový nick? Máte tam mít spíš Andula, Božka, Růžena nebo tak něco🤣

bella.
04. 01. 2025 15:45

ahojky
-------
můj nick je tvoje zbytečná starost.
Ale tvůj promitivní mozek je starost národa, protože pak to tady strašně vypadá.

j.p.toman
02. 01. 2025 15:26

Ani sbírku na umělce nikdo neuspořádá ! Kam ten svět spěje ?

Chocho Loušek
03. 01. 2025 10:10

Uživatel_5494373
02. 01. 2025 14:32

Další plačka!! Kolik jich ještě bude? Paní Obermaierová je vám to zapotřebí, nebo je to další fíglík redakce? Kdo ví? V 78 letech můžete hrát, ale zkuste to na na stavbách a u soudtruhu!! My ostaní s důchodem musíme vystačit i kfyž je také malý. Ale naše stížnocti meotisknou. Nezajímavé!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.