Důvodů k radosti má momentálně velmi málo. Herečka Jaroslava Obermaierová (78) promluvila o tom, co ji v životě trápí a souvisí to mimo jiné i s natáčením seriálu Ulice, kde už řadu let hraje drbnu Vilmu Nyklovou.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Seriál běží hodně let,tak jako většina herců brečí nad důchodem.Mela si platit větší odvody a mohla si nešetřil nehraje jen v seriálu ale hrála ve filmech,divadlech atd..
To , že tzv.umělci si neplatí adekvátní důchodové pojištění,je známá věc. Je to takový zvláštní druh homo sapiens. Jen se mi vtírá otázka,jestli to není náhodou "nějaka" reakce na "něco". Pokud vím,tak zdravotně to zvládá.
Ať žije a prosperuje naše jediná demokracie.......➿
DD22; přesně tak! Věčně nespokojená, věčně na něco nadává, jaký si život udělala, tak holt žije a o peníze, hambářce, žádná nouze, ať nelže! Proč jí nepomáhá synek, je tlustej, dost starej, až tak nemocný není! Ale živit tak starého syna, myslím, že nemusí!
Ten kdo tady tu drbnu chvali tak at ji přida ze sveho duchodu.Za mlada to byla jen chlastacka,mejdany rozum mezi nohama a platit socialni na duchod na to rozum chyběl.Ted by chtěla přidat,ale platit se ji nechtělo.Neni sama ,všichni TI herci co tu nařikají tak v te hlave maji seno a ne mozek.
Zdá se mi, že jste spíš ženská, co si tu hraje na muže - když takhle píšete o té herečce.. Kde vy máte mozek ? Možná v hlavě, ale sedí na něm asi malý černý démonik, ne ? A diktuje vám, co máte psát.. Nepomlouvejte tu paní ! Jaroslava O. nebyla z těch, co chlastali po mejdanech, s rozumem mezi nohama.. Podívejte se na její životopis.
V mládí ztratila matku a starala se o toho Jarouška, jak věděla. Je to jedna z mála dobrých, obětavých a upřímných žen v českém showbyznysu..
Tahle vláda pohnojila všechno na co sáhla. Paní Obermaierové je mi líto bohužel měla jsi z hereckých peněz dřív odkládat na spoření. Tak jako každý normální pracující člověk. Bohužel mám taky menší důchod a tahle valorizace co nám dali je směšná. Hlavně že jsi policii přidali v tisících! A nechápu scenáristy proč by nemohla ani Obrmaierová dál hrát v Ulici. Je tam skvělá a patří tam! Je to sprosté co se všechno děje!
Hlavně že jsou peníze pro Ukrajinu!