Kuchařová na dně: Prošla jsem naprostým psychickým peklem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 15. ledna 2025

Svátek slaví Alice, zítra Ctirad

Kuchařová na dně: Prošla jsem naprostým psychickým peklem

Šestatřicetiletá Taťána Kuchařová čelí nařčení ze šíření lží o exmanželovi Ondřeji Brzobohatém (41). K soudu modelka sice nedorazila, ale poslala dopis. Co v něm tribunálu sděluje?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mika
17. 12. 2024 13:17

To už jí ubožačce nikdo nikdy neodpárá, ze je to pomstychtivá mrcha. To se už s ní potáhne navěky. Už. Jí nikdy nikdo nebude věřit!!!! A tím vlastnè nejvíc poškodila sebe samu.

Uživatel_5891432
07. 12. 2024 13:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Barbora Andrlova
06. 12. 2024 11:56

A přitom stačilo pouze podat žádost o rozvod, podepsat to a jít. Tehdy toho majetku společného moc neměli, tedy každý měl svoji profesi a finanční prostředky. Stačilo se domluvit. Proč u jiných celebrit to jde? O většině ani nevíme že se rozvedli.
S Ondřejem spolu byli před svatbou dost dlouho na to, aby se poznali. Vím, že nikdy druhého nepoznáme úplně, ale povahu a způsob jednání většinou ano.
Co si zavinila to má. Bohužel, ale nikdo ji nenutil protahovat vše bulvárem...

fany22
06. 12. 2024 13:02

Však oni se na rozvodu dohodli. - Ondřej mě požádal, aby mohl jít životem beze mě, a já přijala.
- Rozvod přišel v době, kdy jsem právě zamýšlela rozšířit rodinu, atd.
To manželství chtěla zachránit, proto se taky tři měsíce předtím uvolila vysadit antikoncepci.
Je jedno, kdo tam dal první razítko. A zničená a oteklá z léků byla právě až po rozvodu, ne předtím, jak se snaží teď soudu namluvit.
Sílu přijít k soudu nemá, tak se brání jak umí, takže opět lhaním. Největší psychické peklo byl ten pocit zraněné ješitnosti. Druhé, když si najala toho šášulu, a pořád se nedařilo ty její pomstychtivé jedy protlačit do novin ani do televize ( jsou na to svědci, je zbytečné to zpochybňovat), to byl hlavně vztek. A třetí, možná největší, když to všechno vyšlo najevo. Citace její korespondence je až děsivá. Zlo a zlo.
Místo obdivu, na který byla celý život zvyklá, despekt a pohrdání. Věřím, že trpěla.
Takže je už úplně jedno, jak přesně bude znít rozsudek.

Ony už bohatě stačily ty rozhovory, které opravdu dala. Ale ten pokoutní nátlak, a že se neštítila ani lží! O těch gay klubech, což se nikdy nepotvrdilo, o tátovi. O tom, že je neplodný, což i kdyby pravda byla, je neskutečná ubohost to šířit.

caribika
06. 12. 2024 09:11

Vo svojom hneve zašla pridaleko, ale chápem ju. Je to múdra a charizmatická žena, veľmi schopná a odsudzovať ju nemá zmysel. Všetci, čo tak robia mudrujú a pravdepodobne ešte nič v živote neprežili

fany22
06. 12. 2024 13:05

Moudrost je právě to, co jí úplně chybí.

caribika
07. 12. 2024 18:58

Asi vás ešte nikto neopustil, ako sa hovorí: na hulváta. Ale mohla sa na to vykašľať a ísť ďalej, ale asi to bolo nad jej sily.

bella.
05. 12. 2024 22:47

Na Miss World by měli vybírat holky jen s VŠ vzdělání ( v případě Ukrajiny, kde je nejvíc koupených titulů , uznávám by to bylo těžký), ale ty holky jsou pak ihned ve funkcích a ambassadorky všeho možného a jsou většinou jen hezké a blbé jako tágo a trága je, že prostším holkám jsou vzorem.
To samé je s Kuchařovou.
A její uražená ješitnost je děsná a některé ženské jsou víc feny, než ženský.A to je i ona.
Proč je tak tragická, dyť v NYC měla gaye.Proč to neřekne nahlas!

Elena Safi
05. 12. 2024 15:44

Slečna Kuchařová si nadělala nejenom do bot, slečna Kuchařová si nastavila sama sobě absenci duševní morálky, msta , zloba a nenávist není cesta.
Žít s někým ať už má jakékoliv choutky, účastnit se všech orgií, podporovat toho člověka v jeho zálibách...a pak do něj kopnout a medializovat ?
Profesně a morálně nezpůsobilá osoba, hrající si na charitu a sama má duši ďábla !

paralenka
06. 12. 2024 09:28

A vy byste si takového mamánka vzala a tolerovala jeho podivnou vášeň pro převleky za druhé pohlaví?Jsem z generace, která ještě respektuje, že chlap je chlap a ne maškara s podivnými choutkami! Fajn, dělá muziku, která se mnohým líbí, ale mě by tedy nepřitahoval. Sice to okecával tím, že žil v hereckém prostředí, ale manželství není role v divadle, aby mi doma poskakoval chlap v podvazcích a s podprdou! Takže díky, ale tohle ani náhodou! Ale jak je komu libo ...

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.