„Já musím jít alespoň na chvíli na vzduch už. Já už se k tomu vlastně ani nechci nijak vyjadřovat. Mám pocit, že jsem u toho soudu řekl opravdu všechno, co jsem říci chtěl a jak jsem chtěl," dral se ven ze dvěří viditelně rozrušený Ondřej Brzobohatý (41) bezprostředně poté, co opouštěl soudní síň. Bylo patrné, že jen těžko hledá slova. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak Ondrejko se zhroutil? Nemyslela jsem že umí tak dobře hrát ublíženýho kňourala! A Daniela? Ta se vdala protože chtěla dítě z manželství,ale jak je vidět tak to jen tak nebude.A proč? Protože Ondrejko chce být v popředí zájmu,chce být obletovaný a dítě by ho odsunulo na druhou kolej.Danielo,léta letí......
Měl jí říci před svatbou, že je úchyl a měl by klid, ta poslední, pro kterou je poslední šancí si ho nechá, nic jiného jí nezbývá😁😁. Táňa je živočišná dominantní samice, která mu to dá sežrat až do konce. Nebo chcete , aby vám někdo podobný jako Brzobohatý chodil do školy oblbovat vaše děti a tvrdil jim, že je to normální ??👍🍀😸
Stará historie...oba jsou komedianti. Ale kdo to dál přiživuje? Brzobohatý... Musí totiž něčím přebít ,,kauzu o své zálibičce v dámském outfitu" No a co je nejlepší? Soudní kauza 😅 To co se fakt u nich dělo, vědí jen oni dva, myslet si můžem co chceme,ale ne soudit.
Ta anulace pro ni hlavní není. To by poslechla církevního právníka, který jí na začátku radil, ať to veřejně neroztáčí, protože by to mohlo nepříznivě ovlivnit výsledek. Jenže uraženost a pomstychtivost u ní zvítězila.
A taky byla přesvědčená, že když pořádně zaplatí, nikdy se na její kroky nepřijde.
Jinak církevní právník, to je taky případ. Napomáhat v tomhle? Normálnímu člověku je zle z toho, když slyší, jak nutil Procházku, aby konverzaci smazal, protože tím stopy vedou k Táně. A hlavní je zamést stopy a JI ochránit. Ono by to totiž Táničku mohlo poškodit, kdyby se zveřejnilo, že za tím stojí. To je tedy morálka. Komedie.
Plakat nad ním nebudu! On té špíny taky už vypustil dost. A co si budeme nalhávat, může vysvětlovat, jak chce, odchylka od normálu to je. Možná podle jiných dobrý muzikant. ale chlap? Děkuji, nechtěla bych to mít doma! Jeho táta, to byl chlap každým coulem, v životě by se nenahastrošil jako teplas. Tohle je mamánek, nic jiného, a matinka ho podpoří, i kdyby se jí vydělal do postele!
paralenka a 582… - dámy, vy, a hromada ostatních, pořád zdůrazňujete, jak vy byste Brzobohatého nechtěly. Všimli jste si, že o to se vůbec nejedná? Všimli jste si, že Kuchařová ho naopak chtěla velmi? A že mockrát opěvovala tu velkou lásku, kterou prožívá?
A hlavně - když se s ní rozvedl, dala asi padesát rozhovorů o tom, jak je nad věcí, a přitom souběžně dělala neskutečné prasárny?
Naopak Brzobohatý se po rozvodu přes všechny její útoky vydržel chovat vzorově. Pokud je někdo narcis, a má problémy s psychikou a sebehodnocením, je to Kuchařová, která se neštítí opravdu ničeho.
Navíc prolhaná a zbabělá. Neumí se přiznat ani omluvit.
Ty xichty, které dělal, když se ho ptali, ty zvládnul ne 1! I když není žádný herec! Proč už nedá Táně oukoj? Je naprosto neodbytnej komik, IV. kategorie!