»Zaparkoval« v podchodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 25. července 2025

Svátek slaví Jakub, zítra Anna

»Zaparkoval« v podchodu

Ke škodovce zapasované v podchodu u tramvajové zastávky v OstravěNových Výškovicích vyjížděli půl hodiny před středeční půlnocí hasiči.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

leguana
10. 02. 2012 16:14

Jak říkal Novák-Kubík, že chce vzít Ivetu s Pepeanem v březnu do Číny, aby měli klid, tak jsem zvědavá, jestli se to uskuteční

girasole
10. 02. 2012 16:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

montevideo
10. 02. 2012 16:36

Slepičí nudlová a hovězí nudlová .

montevideo
10. 02. 2012 14:33

http­://www­.super­.cz/88­01-agata-hanychova-se-tvrde-oprela-do-ivety-bartosove-uz-tu-fetacku-konecne-nekdo-zastrelte.html

girasole
10. 02. 2012 14:43

krdas
10. 02. 2012 16:28

montevideo
10. 02. 2012 12:17

Petra Lutišanová to Jana Sarah Alexandr: Jak zmizela (míněno modřina na tváři)? Však tam nebyl jediný záběr z tohoto období. A nevím jak dlouho se ještě bude paní I.B.vymlouvat na to rameno. Lékaři už by měli dávno zvažovat podání trestního oznámení za pomluvy a pošpinění jejich jména a reputace. Normální člověk se léčí měsíc a valí do práce, vím z vlastních zkušeností. A v tom telefonátu byla opět pod vlivem omamných látek, ta špatná artikulace byla zjevná. Už by měla přestat slibovat a vzpamatovat se, už má namále. Evidentně ji nezáleží ani na synovi, když se chová jak se chová. Není to tak dávno co v reportáži pro TV slibovala, že se dá do Vánoc do pořádku. Přímo svým fanouškům to slíbila. Evidentně i ti jsou jí úplně ukradení, když si odmítá přiznat, že má problém a je třeba se léčit. A ti co by jí měli pomoct, jen kolem sebe kopou a uráží ty, kteří to vidí. PS: cca před dvěma měsíci jsem tu psala, že nebude dlouho trvat a opět jí odveze záchranka, no a je to tu...

montevideo
10. 02. 2012 12:20

Josef Novak Hele ty ***ni ksichte, to myslis jako ze Iveta furt nekam vola "Prosim mohli byste me zmedializovat ?". To jses teda presne tak blba jak vypa***.

Josef Novak Medialni mrdky furt cihaj protoze zkratka kdyz se neco sustne kolem Ivety tak o tom ctou a koukaji na to miliony lidi. Tak to je. Kdyby to lidi nezajimalo tak o tom mrdka medialni informovat nebude. Vetsina celebrit naopak furt do TV a novin vola a vnucuje se, Iveta je naopak odhani. A kdyz jim neodpovi aspon do telefonu, tak oni jen syknou svymi opuchlymni opileckymi pysky "Jak chces tak ted si napisem/reknem co chcem" - a udelaji to a vymysleji si nehorazne lzi ktere formuluji tak aby to nebylo napadnutelene ("Proslycha se, ze..­.pry­...u­dajne­...ne­ni vyloucene, ze...atd.). A chatra vsemu v TV a novinach porad naivne veri...protoze se jim nechce namahat mozek ani trochu...

Petra Lutišanová Pane Novák, Vaše slovní vyjadřování a urážky vypovídají o všem a nejsou nepodobné vyjadřování jisté osoby, která zvláště výraz "mrdky" používá velice často, ale k věci...Jak jinak si vysvětlit fotky z kuchyně, od jídelního stolu, kde společně s partnerem něco pojídají, fotky snad ze všech místností, kde se paní I.B.nechává fotit jak leží, sedí u notebooku, apd. Reportáže ze zahrady, deníčky apd? Chcete nám snad říci, že to všechno jsou filmové triky?

montevideo
10. 02. 2012 12:27

Josef Novak Kdyby jste si vsimli tak se porad kolem dokola v tech reportazich pouzivaji stejne STARE zabery. Priklad: rozhovor pro VIP zpravy ktery Iveta udelala PRO ME protoze jsme za to barterem dostali od Primy neco my - a oni to pouzili ty zabery asi stokrat. Nebo fotky co jsme udelali u Kuby Ludvika a dali volne k dispozici. Denicek byl normalni slusne zaplacena prace kterou si objednal Blesk a kterou by udelal kazdy z vas i za 1/10 Ivetina honorare protoze to zabralo tydne tak hodku.

Josef Novak Tak jsem ulehcil osobe Pajis Hajek situaci a zabanoval ji. Zrejme tato osoba byla zoufala a nevedela jak se z techto stranek odhlasit (z jejiho vyjadrovani toto zoufalstvi jasne vyplyvalo). Dnes delam same dobre skutky !

Iveta Bartošová - jediné pravé oficiální stránky Vanesa Fahnrichová . ban

montevideo
10. 02. 2012 12:29

Dana Vychodilova Koukám na vaše vlákno pane Novák a mám pocit že trpíte samomluvou, když si všechny argumenty smažete a zabamujete, hej tady je ***...

krdas
10. 02. 2012 12:51

girasole
10. 02. 2012 13:53

montevideo
10. 02. 2012 12:10

Mně se sice IB také zhnusila, ale už hodně dávno. Včerejšek můj vztah k ní nikterak neovlivnil. To už nejde.

girasole
10. 02. 2012 11:13

girasole
10. 02. 2012 10:57

leguana
10. 02. 2012 09:41

píše Kubík - Muzeme kdykoliv udelat vystoupeni v Coverplace.cz, muzeme prakticky okamzite udelat nove CDcko. Chtel jsem aby Iveta pro dnes.cz pokracovala v denickach.

Dokonce jsem dohodnul s P. Vrbovskym (Rytmusem) ze by se udelalo spolecne vystoupeni on + Iveta coz by mohlo byt docela super (navic, uprimne, sehnat na vystoupeni Ivety nekoho znameho jako hosta je dneska prakticky nemozne, nikdo nema zajem o to se s Ivetou spojovat).

Nevim co se stalo, nevim jak zije Iveta od premiery Hranaru, nikdy jsem nemel da se rict konkretni informace, nikdy jsem nebyl schopen prosadit jedinou vec ktera - to jsem si jisty - by byla ku prospechu veci.

Je me lito ze moznosti jsou neomezene, Iveta je stale drimajici potencial ale proste nic se me nikdy nepodarilo prosadit aby se Iveta zase dala dohromady. Bezmoc. Rad bych neco udelal ale nemam tu mozn

krdas
10. 02. 2012 09:46

krdas
10. 02. 2012 09:47

leguana
10. 02. 2012 10:01

mně se celá ta kauza už protiví. Héle, docela dobrý čtení: http­://www­.face­book­.com/m­rdkaz­krtka

duncinela
10. 02. 2012 10:07

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.